Canım yarın bende test yapacam bakacam sonuç nedir çıkar demi 9. GünEvet 2 embriyo 5.gün... Çok silik cıktı erken belki ama silik görmek bile yetti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yarın bende test yapacam bakacam sonuç nedir çıkar demi 9. GünEvet 2 embriyo 5.gün... Çok silik cıktı erken belki ama silik görmek bile yetti :)
Varsa cıkar diye düşünüyorum 5.gün embriyosu ya silikte olsa cıkar.. Bende sabah yine yapacam salı günü test günüm :)Canım yarın bende test yapacam bakacam sonuç nedir çıkar demi 9. Gün
Cnm naptın yaptınmı test ben sabah yine yaptım silik ti.. Kan verdimCanım yarın bende test yapacam bakacam sonuç nedir çıkar demi 9. Gün
Hayır aşkım hiç sorma dün eşimle tartıştık çok üzüldüm ya kan veremedim teste yapamadımCnm naptın yaptınmı test ben sabah yine yaptım silik ti.. Kan verdim
Yaa adet olmuyorsun cnm hamilelik isaret bende yasadım ve hamişim değerim 140 cıktı 9.gün :)Hayır aşkım hiç sorma dün eşimle tartıştık çok üzüldüm ya kan veremedim teste yapamadımşuan karnım çok kötü agrıyo adet ollacakmışım gibi
Canım ben test yaptım çıkmadıYaa adet olmuyorsun cnm hamilelik isaret bende yasadım ve hamişim değerim 140 cıktı 9.gün :)
Gerçekten mi şuan 9. Gündeminin kan mı verdinYaa adet olmuyorsun cnm hamilelik isaret bende yasadım ve hamişim değerim 140 cıktı 9.gün :)
Bugun 9.günüm idrarda sabah cıktı kan verdi 140 cıktıGerçekten mi şuan 9. Gündeminin kan mı verdin
Benim çıkmadı ama ben sabah yapmadım ikindi vakti yaptım oda idrar ile kan daha vermedimBugun 9.günüm idrarda sabah cıktı kan verdi 140 cıktı
Cnm nasılsın naptın kan verecekmisinBenim çıkmadı ama ben sabah yapmadım ikindi vakti yaptım oda idrar ile kan daha vermedim
Evet Perşembe günü kan vermeye gidecem lütfen bana dua edermisin sabırla bekliyorum acaba kaç olmuş degerimCnm nasılsın naptın kan verecekmisin
Hep duamdasın, katlanarak artmıştır insallah değerin :)Evet Perşembe günü kan vermeye gidecem lütfen bana dua edermisin sabırla bekliyorum acaba kaç olmuş degerim
Canım benimde ilkim biyokimyasal oldu oda 5. Gün embriyo şimdi yine transfer oldum iki tane oda 5. Gün ve 3 .gün embriyo çok iyi kaliteldrler dedi embriyologlar bkacaam. Yarın kan gunum inşallah iki bebegimde tutunmuştur3. Gün tutan arkadaşların embriyoları kaç hücreliydi.İnternette iyi kalite ideal olan 7-8 hücrelidir diyor.Benim tüp bebek merkezim bugün 5 ve 6 hücreli iki tane 3. Gün embriyosu dondurduklarını söyledi.Bilsem dondurtmazdım. Çünkü daha önceki denemelerimde 3. Gün 7-8 hücreliler bile tutunmamıştı.
Tutan arkadaşlar hücre sayılarını biliyorlar mı?
Aminnnnnnn Allah razı olsun canım nedense çok farklı bir duygu yaşıyorum tutmayacak diye hiç bir belirti hissetmiyorumHep duamdasın, katlanarak artmıştır insallah değerin :)
İnşallah canımCanım benimde ilkim biyokimyasal oldu oda 5. Gün embriyo şimdi yine transfer oldum iki tane oda 5. Gün ve 3 .gün embriyo çok iyi kaliteldrler dedi embriyologlar bkacaam. Yarın kan gunum inşallah iki bebegimde tutunmuştur
Hayırlı olsun.Bugun 9.günüm idrarda sabah cıktı kan verdi 140 cıktı
Canım ben yine idrar testi verdim çıkmadıHayırlı olsun.![]()
![]()
![]()
İdrar testi yaptım çıkmadı bugun 11. Günİnşallah canım![]()
İdrar testi boşuna stresten başka bişey değil ya, yarın test günün ise bekleİdrar testi yaptım çıkmadı bugun 11. Gün