3. Gün Embriyo transferi yaptiranlar burayaaa

Hayır aşkım hiç sorma dün eşimle tartıştık çok üzüldüm ya kan veremedim teste yapamadım 😔😔 şuan karnım çok kötü agrıyo adet ollacakmışım gibi
Yaa adet olmuyorsun cnm hamilelik isaret bende yasadım ve hamişim değerim 140 cıktı 9.gün :)

3. Gün tutan arkadaşların embriyoları kaç hücreliydi.İnternette iyi kalite ideal olan 7-8 hücrelidir diyor.Benim tüp bebek merkezim bugün 5 ve 6 hücreli iki tane 3. Gün embriyosu dondurduklarını söyledi.Bilsem dondurtmazdım. Çünkü daha önceki denemelerimde 3. Gün 7-8 hücreliler bile tutunmamıştı.
Tutan arkadaşlar hücre sayılarını biliyorlar mı?

3. Gün tutan arkadaşların embriyoları kaç hücreliydi.İnternette iyi kalite ideal olan 7-8 hücrelidir diyor.Benim tüp bebek merkezim bugün 5 ve 6 hücreli iki tane 3. Gün embriyosu dondurduklarını söyledi.Bilsem dondurtmazdım. Çünkü daha önceki denemelerimde 3. Gün 7-8 hücreliler bile tutunmamıştı.
Tutan arkadaşlar hücre sayılarını biliyorlar mı?
Canım benimde ilkim biyokimyasal oldu oda 5. Gün embriyo şimdi yine transfer oldum iki tane oda 5. Gün ve 3 .gün embriyo çok iyi kaliteldrler dedi embriyologlar bkacaam. Yarın kan gunum inşallah iki bebegimde tutunmuştur

Back
X