- 2 Nisan 2024
- 38
- 21
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mavi Kanat
Kızlar merhabalar benim 3.gün embriyosu 10.gün yani bugün test yaptım HCG 14.51 çıktı üzgünüm biraz benimle aynı bu durumda olup sonra HCG si yükselen var mı ?? Lütfen biraz içimi ferahlatın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba günü tekrarlicam umarım artarKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test verdiklerini bilmiyorum ama ben çok duydum 11/13 gibi değerler ile gebeliği öğrenip sağlıklı ilerleyen. İki gün sonra tekrar kan verin inşallah artar
3.gün embriyosu canım bugün transferin 10.günü işte kan verdim 14.51 çıktıKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test verdiklerini bilmiyorum ama ben çok duydum 11/13 gibi değerler ile gebeliği öğrenip sağlıklı ilerleyen. İki gün sonra tekrar kan verin inşallah artar
Yaaa üzüldüm bak şimdi .. hakkınızda hayırlsı olsun inşallah rabbim en güzel zaman da nasip eder hepimizeBenim 12. Gün 15.5 çıkmıştı.2 gün sonra tekrar yaptırdım 4 e düştü ve kimyasal oldu maalesef
Umarım sizin yükselir ve sağlıkla devam eder
Benim 5. Gün embriyosuydu,sizi üzmek istemedim.Herkesin aynı olacak değil devam edenlerde var.Kısmeti varsa gelecek zaten biz elimizden geleni yapıyoruzYaaa üzüldüm bak şimdi .. hakkınızda hayırlsı olsun inşallah rabbim en güzel zaman da nasip eder hepimizeSizin kaçıncı gün embriyosuydu peki?
11/28/60... Diye katlanarak çoğalı o kişilerin siz de iyi düşünün iyi olacak inşallah iki gün sonra tekrar verin yükselirse tutunuyor demektir3.gün embriyosu canım bugün transferin 10.günü işte kan verdim 14.51 çıktı
Aynen öyle evet hayırlısı olsun .. rabbim bütün anne olmak isteyenlere nasip etsin o duyguyuBenim 5. Gün embriyosuydu,sizi üzmek istemedim.Herkesin aynı olacak değil devam edenlerde var.Kısmeti varsa gelecek zaten biz elimizden geleni yapıyoruz![]()
İnşallah canım ya bakalım artık nasip.. Çarşamba günü kan verince belli olur inşallah11/28/60... Diye katlanarak çoğalı o kişilerin siz de iyi düşünün iyi olacak inşallah iki gün sonra tekrar verin yükselirse tutunuyor demektir![]()
Yaaa çok sevindim senin adına ne güzelMerhaba hayırlı olsun hakkınızda, benim de 4. Gün embriyosu 10. Gün 13 dü değerim 12. Gün 27 olmuştu, şuan bebeğim 2 yaşında bol bol dua edin
Böyle olunca insan üzülüyor ama aslında belki de hakkımızda böyle olması daha hayırlı bilemiyor insan.. bazen şer gördüğümüz hayırdır belki de rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenim 6.gün embriyosuyla 11.gün 19,25 çıkmıştı bazen 2 kat bazen %60 civarlarında artış gösterdi fakat kalp atışı olmadı 9.haftada düşük yapmak zorunda kaldım , tabi herkes bir değil ben çok kişi gördüm bu şekilde olup sağlıklı ilerleyen. İnşallah senin de öyle olur![]()
Tabiki insan başta üzülüyor ama sonrasında şükrediyor çünkü hayrın nerede olduğunu bilmiyor insan olanda hayır vardır her zaman ben o duyguyu tattığım için bile çok mutluyumBöyle olunca insan üzülüyor ama aslında belki de hakkımızda böyle olması daha hayırlı bilemiyor insan.. bazen şer gördüğümüz hayırdır belki de rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Merhaba ettim sonucunuz ne oldu acaba?Kızlar merhabalar benim 3.gün embriyosu 10.gün yani bugün test yaptım HCG 14.51 çıktı üzgünüm biraz benimle aynı bu durumda olup sonra HCG si yükselen var mı ?? Lütfen biraz içimi ferahlatın![]()
Merhaba canım, benim 2 gün sonra sonucum 26 oldu dr tekralamamı istedi 2 gün sonra 34 oldu çok yavaş oldu ben dedim bitti bence kimyasal gebelik falan sonra dr progesteronuma baktı 20 lerde falanmış gebelik devam ediyor dedi ama çok umut vermedi çünkü bir anormallik olduğunu hissetti 3 gün sonra gel tekrar hcg bakalım dedi.. bugün kan verdim işte sonucu bekliyorum ama umudum yok açıkçası..Merhaba ettim sonucunuz ne oldu acaba?
Ama senin değerin güzel yükselmiş ilaçlarını aksatma ve kafana çok takma başka şeylerle ilgilen kendini yormadan.. nasibi varsa gelir zaten içini ferah tut canım inan ve hisset sadeceMerhaba benim de 3. Gün embriyo transfer edildi. 11. Gün 19 çıktı değerim iki gün sonra 50 çıktı. Doktorum degerin düşük olduğunu ve bu hafta perşembe tekrar test verip ona göre karar verelim dedi. İlaçlara devam ediyorum. Hayırlısı bakalım.. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insaallah.