• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu 10 ve 11. Gün idrar testi sonucu

umay90

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
3
5
6
34
Merhaba arkadaşlar, 3. Gün embriyosu transfer sonrası 10 gününde, dün sabah test yaptım silik çizgi vardı. Bugün de saat 3'te test yaptım direkt cift çizgi gördüm önce sevindim, inanamadım falan derken bir baktım ki test ovulasyon testiymiş. 😬 Dayanamadım 18.30 bir gebelik testi daha aldım ve yaptım yine silik çizgi var. Sizce hamilelik var mıdır? Yarın kan testi günüm gün yaklaştıkça beklemek daha zor oluyormuş.

Eklentiler

• IMG_20250609_182900.webp
    IMG_20250609_182900.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG20250608080715.webp
    IMG20250608080715.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba arkadaşlar, 3. Gün embriyosu transfer sonrası 10 gününde, dün sabah test yaptım silik çizgi vardı. Bugün de saat 3'te test yaptım direkt cift çizgi gördüm önce sevindim, inanamadım falan derken bir baktım ki test ovulasyon testiymiş. 😬 Dayanamadım 18.30 bir gebelik testi daha aldım ve yaptım yine silik çizgi var. Sizce hamilelik var mıdır? Yarın kan testi günüm gün yaklaştıkça beklemek daha zor oluyormuş.
Canım ovitirielle vurunmuşmuydun??
Valla baya bayaa var çizgii ve erken gebelikte değil kaset yapmışsınn pozitiff gibi duruyorr hadi inşallahhhh

Teşekkür ederim inşallah pozitiftir🌸🥰 Uzun bekleyişler sonrası insan sevinmekle temkinli olmak arasında kalıyor . Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşaallah🤲🏻
O kadar iyi anlıyorum ki 3.transferim benim de. Gönlünüz ferah olsun hem kaset testler hata vermiyor nerdeyse sağlıkla büyür minik inşallah 🥰

Maşallah 🧿 canım baya belirgin çizgi hiç silikte değil inşallah güzel bir değerle öğrenirsin Amin 🤲❤️

Çok şükür canm kanamam falan olmuştu kanama alanı. Oluştı falan derken baya zorlu zamanlar geçirdim ama 13 14 dü devince bana bi rahatlama geldi hamile gibi değilimm sanki heryere yazıyorum hu normalmii diyee aen nasılsınn :)
Cok sevindim canım sağlıkla gelsin benim 7 haftalıkken bos gebelik geçirip düşürüp bi daha denemeyede cok korkuyorum

Back
X