3. Gün embriyosu 8 hücreli tüp bebek yaptıranlar bakar mısınız🌸

Bende daha duymadım .çarşamba günü gidecem .bende sana aynısını dicektim .göğüslerde hassayet gitti.bide benimde kasık ağrılarım yok artık .netten baktım hormonal adaptasyon diye yazıyor ama korkuyorum bende inan
İnşallah klp atışlarınıda duyarız çünkü belirti olmayınca insan korkuyo açıkçası. Bende normal olduğunu ve vücut gebeliğe alıştığı için hissin kalmadığını söylüyo. Bakalım. İnşllah sağlıklı ilerler herşey 🙏🤲🏻

Bende kan pıhtılaşması var .bide dört tane füşüğüm var.ondan iki hafta daha kullanacam .kan sulandırıcı allah kısmet ederse doğuma kadar .
Öyle mi Allah yardımcın olsun inşllah canım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Kızlar sizin gibi bende aynı dönem hamile kaldım 3 gün embriyosu test sonuçlarım kese hersey cok güzeldi bebek bile vardı ama kalp atışlarını duyamadım bu hafta duymak için gittim bebek gelişiminde sorun oldu inşallah Allah size yaşatmaz benimde belirtiler bir anda kesildi ama belirtileri baz almayın sakın herkesde değişen bisey bende kasik ağrılarım vardı cok seviniyordum bebek büyüyor diye büyümemis inşallah sizler kalp atışını duyarsanız birde trioitlerinizi ihmal etmeyin baktırin benim tsh 32 çıktı 6 haftalıkta bir sağlık ocağında baktirin ben yarın kürtaj olacağım Allah size yaşatmasın inşallah sizlerin sevinçlerini görünce mutlu oldum güzel haberler vermeniz umuduyla dualarım.sizlere Allah yavrulariniza yiyecek ekmek versin bu dunyada inşallah hep bişey olacak korkusuyla mutluluğu yaşayamadım

Kızlar sizin gibi bende aynı dönem hamile kaldım 3 gün embriyosu test sonuçlarım kese hersey cok güzeldi bebek bile vardı ama kalp atışlarını duyamadım bu hafta duymak için gittim bebek gelişiminde sorun oldu inşallah Allah size yaşatmaz benimde belirtiler bir anda kesildi ama belirtileri baz almayın sakın herkesde değişen bisey bende kasik ağrılarım vardı cok seviniyordum bebek büyüyor diye büyümemis inşallah sizler kalp atışını duyarsanız birde trioitlerinizi ihmal etmeyin baktırin benim tsh 32 çıktı 6 haftalıkta bir sağlık ocağında baktirin ben yarın kürtaj olacağım Allah size yaşatmasın inşallah sizlerin sevinçlerini görünce mutlu oldum güzel haberler vermeniz umuduyla dualarım.sizlere Allah yavrulariniza yiyecek ekmek versin bu dunyada inşallah hep bişey olacak korkusuyla mutluluğu yaşayamadım
Çok üzüldüm inanın. İşte bu korkularla yaşamak insanı dahada tedirgin ediyor. Çok geçmiş olsun umarım rabbim en kısa zamanda sizide sevindirir o kalp atışının güzel duygusunu sizede yaşatır. Allah büyük asla pes etmeyin. Herşey gönlünüzce olsun😔🤲🏻

Çok üzüldüm inanın. İşte bu korkularla yaşamak insanı dahada tedirgin ediyor. Çok geçmiş olsun umarım rabbim en kısa zamanda sizide sevindirir o kalp atışının güzel duygusunu sizede yaşatır. Allah büyük asla pes etmeyin. Herşey gönlünüzce olsun😔🤲🏻
Yok etmeyeceğim de sizler kontroller testlerinizi yaptırın kanlarinizi üzülüyorsun çok sonra hepimiz zor birbiremekle sahip olmuş insanlarız sizler için bol bol iyi niyetlerimi ve dualarimi ediyorum

Ben doktorumdan memnunum aslında ama ilaç fiyatları , toplama,dondurma, transfer parası için 2.ye can kalmadı, devlette 3 kez hakkım var, yaşım 39 , 40 olmadan denemek istiyorum.
Kuzeniniz devlette mi?
Sizi çok iyi anlıyorum. İlk iki denemem başarısızdı (ikisi de özelde ve cidden maddi olarak zor süreçler, öncesinde ameliyat oldum, onun parası, hastanede yatış parası, ilaçlar, ilki başarısız olunca extra tetkikler, ekstra tetkiklerin parası, ilaçların bazılarını devlette yazdırıp alabiliyormuşum merkez bana hiç söylemediği için hepsini cepten ödedik)
Sonra yurtdışında yaptırmaya karar verdim. Doktora geçmiş sürecimi anlatınca bana dedi ki zaten tüp bebek dünya çapında üç uygulamadan birinde tutar 😯 ben habire farklı uygulama ekstra önlem istedim, yapmadı. Sana bunları yapacak doktor bulamazsın bu ülkede dedi. Bakış açıları farklı. Yapılan işlem tamamen aynı olsa da ben de artık biraz bakış açımı değiştirdim olacaksa olacak

Arkadaşlar 16 nisan cumartesi 3. Gün embriyo transfer oldum. Bugün 5. Gün. Bugün yaklaşık 40 dakika yürümek durumunda kaldım (hızlı değil, tempolu değil ağır ağır)
Bugüne kadar hiç olmayan şekilde bel ağrım var. Yürümek zarar mı verdi diye korkuyorum 😧

Arkadaşlar 16 nisan cumartesi 3. Gün embriyo transfer oldum. Bugün 5. Gün. Bugün yaklaşık 40 dakika yürümek durumunda kaldım (hızlı değil, tempolu değil ağır ağır)
Bugüne kadar hiç olmayan şekilde bel ağrım var. Yürümek zarar mı verdi diye korkuyorum 😧
Korkma canım ben 4 hafta yattım bebeğim yine öldü en sağlıklı şekilde beslendim doğacak bebek doğuyor Allah yasacak gün versin inşallah sağlıklı bir şekilde doğum nasip eder

Yok etmeyeceğim de sizler kontroller testlerinizi yaptırın kanlarinizi üzülüyorsun çok sonra hepimiz zor birbiremekle sahip olmuş insanlarız sizler için bol bol iyi niyetlerimi ve dualarimi ediyorum
Dualarınız için çok teşekkürler. Evet sürekli kontroldeyiz korku yapmadan sabırla bekliyorum 9 ayın geçmesini Allah büyüktür.

Back
X