3. Gün embriyosu 8 hücreli tüp bebek yaptıranlar bakar mısınız🌸

Sağol canım benim Allah razı olsun. Bugün 15. Gün değerim 230 dedi doktorum
Ne güzel işte 🤭 bende adetin ikinci günü baslıycam tedaviye inşallah önümüzdeki cuma ile birlikte inşallah bende sizler gibi güzel sonuçlar alırım 😇 sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yapıldı birde taze transfer miydi

Ne güzel işte 🤭 bende adetin ikinci günü baslıycam tedaviye inşallah önümüzdeki cuma ile birlikte inşallah bende sizler gibi güzel sonuçlar alırım 😇 sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yapıldı birde taze transfer miydi
İnşllah rabbim sizede nasip etsin. Benim sorunum pko vardı. 23 yaşındayım. İlk denemem tek embriyo canım. Çok korktum çok ağladım ama rabbim nasip etti inşallah devam eder sağlıklı şekilde

Benimde 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı haziran ayında. 8 hücreliydi 2 embriyo yerleştirildi kalitesi çok çok iyi dendi. 12 gün boyunca kendimi sürekli hamile gibi hissetim kasıklarımda ve göğüslerimde değişik ağrılar idrarımda hafiften değişik kokular falan ancak tutmadı. 2. Kez tedaviye başlayacağız naçizane tavsiyem kesinlikle tutacak diye şartlanmak yerine olmama ihtimalini de gözönünde bulundurun derim. Ben kesin olacak diye çok şartlanmışım sonrasında çok üzüldüm. Siz elinizden geleni yaptınız gerisi kısmet. İnşallah tutar tabii güzel haberlerinizi de duyarız 😇
Kaç çıktı beta nız, kaçıncı gün ilaçları bıraktınız?

Kam testinde hiç bir hareket yoktu zaten ertesi gün regli de olmuştum maalesef kısmet değilmiş

Back
X