- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
- Konu Sahibi Birumutiste
Ne güzel işteSağol canım benim Allah razı olsun. Bugün 15. Gün değerim 230 dedi doktorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel işteSağol canım benim Allah razı olsun. Bugün 15. Gün değerim 230 dedi doktorum
Çok sevindim .allah tamamına erdirsin inşallahSevgi cim hamdolsun ki pozitif. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almyı nasip eder inşallah
İnşllah rabbim sizede nasip etsin. Benim sorunum pko vardı. 23 yaşındayım. İlk denemem tek embriyo canım. Çok korktum çok ağladım ama rabbim nasip etti inşallah devam eder sağlıklı şekildeNe güzel iştebende adetin ikinci günü baslıycam tedaviye inşallah önümüzdeki cuma ile birlikte inşallah bende sizler gibi güzel sonuçlar alırım
sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yapıldı birde taze transfer miydi
Amin canım benim Amin inşallah. SeninkinideÇok sevindim .allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Kaç çıktı beta nız, kaçıncı gün ilaçları bıraktınız?Benimde 3. Gün embriyosu taze transfer yapıldı haziran ayında. 8 hücreliydi 2 embriyo yerleştirildi kalitesi çok çok iyi dendi. 12 gün boyunca kendimi sürekli hamile gibi hissetim kasıklarımda ve göğüslerimde değişik ağrılar idrarımda hafiften değişik kokular falan ancak tutmadı. 2. Kez tedaviye başlayacağız naçizane tavsiyem kesinlikle tutacak diye şartlanmak yerine olmama ihtimalini de gözönünde bulundurun derim. Ben kesin olacak diye çok şartlanmışım sonrasında çok üzüldüm. Siz elinizden geleni yaptınız gerisi kısmet. İnşallah tutar tabii güzel haberlerinizi de duyarız![]()
Canım senin ilk kan testinde bta hcg kaçtı acaba.Çok sevindim .allah tamamına erdirsin inşallah![]()
ayy çok sevindim hayırlı olsun:)Sevgi cim hamdolsun ki pozitif. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almyı nasip eder inşallah
Yaa çok teşekkürler ederimayy çok sevindim hayırlı olsun:)
0 dı diye hatırlıyorum aynı gün ilaçları bıraktımKaç çıktı beta nız, kaçıncı gün ilaçları bıraktınız?
Transferin kaçıncı günüydü?0 dı diye hatırlıyorum aynı gün ilaçları bıraktım
Anladım Bazen 14 e kadar bekleyin diyorlar 3. Gün için ama Yüce Allah’ın bir bildiği vardır elbet o ol deyince oldurur.12. Günüydü
Anlıyorum canım inşallah olur bidakine yada kendiliğinden. İlaçları bırakınca mı oldunuz peki?Kam testinde hiç bir hareket yoktu zaten ertesi gün regli de olmuştum maalesef kısmet değilmiş
Canım senin ilk kan testinde bta hcg kaçtı acaba.
270 civarı cnmCanım senin ilk kan testinde bta hcg kaçtı acaba.
Anladım canım çok şükür.270 civarı cnm
Selam canım nasılsın .Anladım canım çok şükür.![]()
İyiyim canım şükür sen nasılsın iyi misinSelam canım nasılsın .
Doktor neden olmadığına daire bişey dedi mi?Kam testinde hiç bir hareket yoktu zaten ertesi gün regli de olmuştum maalesef kısmet değilmiş
Bende iyiyim tşk ederim .durumunu merak ettim bi sorayım dedimİyiyim canım şükür sen nasılsın iyi misin