• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Bugün daha 6.yarın 7 o yüzden yarın sabah yaparım diyorum
Yap canim cikmazsa da uzulme sakin daha cok erken
vallahı gorunuyooo sankı yaaa hadı hayırlısı :)
Amin canimm
Aaaaa gerçekten gördüm ben de :) Hadi hayırlısı inşallah kanda da çıkar canım. Seninle aynı gün oldu transferimiz. Ben açıkcası korkuyorum bugünden idrar testi yapmaya, çıkmayacakmış gibi geliyor. Ama belki senden cesaret alıp yarın yaparım bi tane :)
sende yap canim sabah testleri paylasalimm topikimiz senlensin

Yap canim cikmazsa da uzulme sakin daha cok erken

Amin canimm
sende yap canim sabah testleri paylasalimm topikimiz senlensin
Evet yaa yarın yapıcam. Çıkmazsa da çıkmaz yoksa yok yani kaçmanın manası yok:63:

Bn akşam kan tahlili yaptırdım we negatif kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısını nasip etsin

Ben yaptım silik çizgi var ama 12. Günkü kan sonucunu görene kadar içim rahat etmeyecek o yüzden bakma bencede
senin kacin gundu? Bir de testin fotosunu paylassana canim:KK28:

Bn akşam kan tahlili yaptırdım we negatif kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısını nasip etsin
Iyi de daha kacingi gun be canim. Cok acele ediyorsun. Kac cikti sonucun?

Eklentiler

• IMG_3917.webp
    IMG_3917.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 1.098
Benim 8. Gün birde bende erken idrara geçiyor diğer gebeliklerde erken öğrendim ondandır ama birini 10 haftalıkken kaybettim ondan dolayı pozitif çıksa bile korkuyorum

Benim 8. gün, test yaptım negatif çıktı. Ama moral bozmak yok, resmen bile bile yaptım.
Oğlumda erken gebelik testi 9. gün negatif çıkmıştı, 10. gün kanda değer 126 çıkmıştı.

Back
X