3.gün embriyosu idrar tahlili ne zaman çıkar

Bende bır taraftan üşüdüm bır tarafdan sıcak bastı sımdı de grıp olucak gıbı oldum anlayamadım sureklu hapşırıyorum😂

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kalitesi neydi acaba
Aminn. Canım ben kalitesini hiç sormadım bilmemek daha iyi stres yaparım diye 2.gün aradıklarında 6 hücrelilerdi sadece bunu biliyorum 3.ginde ne durumdalardı hiç haberim yok. Doktorum iyi olan iki tanesini transfer edicem dedi öyle oldu

Aminn. Canım ben kalitesini hiç sormadım bilmemek daha iyi stres yaparım diye 2.gün aradıklarında 6 hücrelilerdi sadece bunu biliyorum 3.ginde ne durumdalardı hiç haberim yok. Doktorum iyi olan iki tanesini transfer edicem dedi öyle oldu
Keşke bende bilmeseydim 5Bb kalitede embriyom kimyasal oldu şimdi geride 3Ab 3cb kaldı onlar beraber trasmfwe edilecek kasımın başına o yüzden insan üzülüyor tesirgşn oluyor dilerim hepimiz o güzel haberi alır sağlıkla gebelikler nasip olur amin

Hayırlı uğurlu olsun Allah kucagına almayı nasip etsın insallah bızede dua et hamıle kısısının duası kabul olur
Allahım hayırlı haberlerle müjdelesin canım. Süreç uzun gitmiyor ki değerim çıktı 2 gün önce şimdi artış olacak mı diye tedirginim

Keşke bende bilmeseydim 5Bb kalitede embriyom kimyasal oldu şimdi geride 3Ab 3cb kaldı onlar beraber trasmfwe edilecek kasımın başına o yüzden insan üzülüyor tesirgşn oluyor dilerim hepimiz o güzel haberi alır sağlıkla gebelikler nasip olur amin
Kalitelere takılmayın derim. Çok bilmemek her zaman çok daha iyi sanki. Hele bir de takıntılı iseniz

Back
X