Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Gün yapmanız daha iyi olur. 3. Gün embriyolarında geç tutunma olabiliyor.Selamm kızlaaarr 3.gün embriyosu ile 2 tane transfer oldum bugün 7. Günüm acaba idrar testi ne zaman yapsam? Bu kabızlık yüzünden aşırıı korkuyorum tutmamasından. Siz neler yaşadınız kaçıncı gün test yaptınız destek olur musunuz??
Kabızlıktan bir şey olsaydı kesin bana olurdu. Transfer sonrası 3. Gün tuvaletten cıkamamıstım karın agrısı şişlik kabızlık gercekten cok kötü. Doktorum ıkınmaya hiç bir şey olmayacagını söylemişti. İlaç bivermedi. Kayısı hoşafı (günkurusu) içmemi önerdi. Stres yapma. Test içinde erken bu aradaSelamm kızlaaarr 3.gün embriyosu ile 2 tane transfer oldum bugün 7. Günüm acaba idrar testi ne zaman yapsam? Bu kabızlık yüzünden aşırıı korkuyorum tutmamasından. Siz neler yaşadınız kaçıncı gün test yaptınız destek olur musunuz??
Ayyy içimi rahatlattın cidden bugün çok kötü bi gündüKabızlıktan bir şey olsaydı kesin bana olurdu. Transfer sonrası 3. Gün tuvaletten cıkamamıstım karın agrısı şişlik kabızlık gercekten cok kötü. Doktorum ıkınmaya hiç bir şey olmayacagını söylemişti. İlaç bivermedi. Kayısı hoşafı (günkurusu) içmemi önerdi. Stres yapma. Test içinde erken bu arada
Ayyy içimi rahatlattın ciddenKabızlıktan bir şey olsaydı kesin bana olurdu. Transfer sonrası 3. Gün tuvaletten cıkamamıstım karın agrısı şişlik kabızlık gercekten cok kötü. Doktorum ıkınmaya hiç bir şey olmayacagını söylemişti. İlaç bivermedi. Kayısı hoşafı (günkurusu) içmemi önerdi. Stres yapma. Test içinde erken bu arada
yerleşme kanaması oldu mu?9.gün erken testte pozıtıf gordum ama bırı tutundu![]()
Hiç kafana takma Allahın izniyle hiç bir şey olmuyor.Ayyy içimi rahatlattın cidden bugün çok kötü bi gündü
İnşallah canımmHiç kafana takma Allahın izniyle hiç bir şey olmuyor.
hayır benm hıc kanamam olmadı uc ayda cok sukurAyyy içimi rahatlattın cidden
yerleşme kanaması oldu mu?
Erken mi yaptın? Benim idrar testi negatif ama erken diyorlar 12.gün test yapacağım. Bence 12.gün tekrar test ver3. gün embriyosu bugün 9. gün kan testim negatif belirtim de yok zaten.
12. gün benimde test günüm ama 9. gün yaptım kan testi olsa çıkardı 3-5 değer bence.Erken mi yaptın? Benim idrar testi negatif ama erken diyorlar 12.gün test yapacağım. Bence 12.gün tekrar test ver
Hiçbir bilgim yok inan canım bende burdan okuduklarım kadar biliyorum. İnşallah hakkımızda en güzeli olur sağlıkla sonucumuz pozitif olur12. gün benimde test günüm ama 9. gün yaptım kan testi olsa çıkardı 3-5 değer bence.
amin canımHiçbir bilgim yok inan canım bende burdan okuduklarım kadar biliyorum. İnşallah hakkımızda en güzeli olur sağlıkla sonucumuz pozitif olur![]()
amin inşallahMaşallah rabbim sağlıklı doğmayı nasip etsin canım darısı bana inşallah
Şimdi aradılar 5.gün hatta 6 bile olabilir bekleteceğiz dedi cumartesi arayacağını söyledi ama 2.gün embriyosu tutan bile var niye ikisini de riske atıyor bilmiyorum :/ sanırım güvenmek lazım doktorlaraSelam canım yumurta sayısına göre sanırım yumurta sayısı az ise 5.güne bekletmiyorlar