- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
Amin inşallah herkese kolaylık sabır versinRabbim kolaylık versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah herkese kolaylık sabır versinRabbim kolaylık versin inşallah
Hiç üzülme benim ilk gebeliğim tüp bebekti 3 tane folikülden 2 si boş 1 i dolu çıktı allahın işi işte o 1 yumurtada transfer edildi ve tutundu bana şimdi aradan 3 yıl geçti hiç beklemediğim bi anda kendiliğinden gebe kaldım hemde düşük amh ve yüksek fsh ile o yüzden umudunuzu kaybetmeyinİlk tedavimde 2yumurtam çıktı hiç biri döllenmemişti,transfer olamadım hiç.
2.tedavimde tek yumurta çıktı döllendi,ama o da tutunmadı.
Bu sefer ağlayamadım bile,söz verdim kendime ağlamıycam. Nasip böyleymiş,mevlamın bi zamanı vardır elbett.
Negatif sonucumAmin inşallah herkese kolaylık sabır versin
Biliyorum çok zor içimizdeki acıyı kimse hissedemez ama güçlerimizi toplayıp Allah’ın izniyle tekrar deneyeceğiz çok yorulduk biraz dinlenip daha umutlu başlayacağız yakın olsak keşke aynı duyguları hissettiğim insanlarla konuşmayı çok isterdimNegatif sonucum
Benim de 5. Gün embriyosu fakat 11 günde evde test yaptım çıkmadı yarın kan vericem sizinde mi aynısı oldu acaba moralim bozuldu bayaHele ki kanda pozitif verdi idrarda görünmüyordu bile daha
Benim 3. Gün embriyosuydu canım 5. Gün embriypsu daha erken çıkıyor diye biliyorumBenim de 5. Gün embriyosu fakat 11 günde evde test yaptım çıkmadı yarın kan vericem sizinde mi aynısı oldu acaba moralim bozuldu baya
Evet erken çıkıyor acaba geç mi tutundu diye düşünüyorum ya geç tutundu yada tutanamadı hiç bilmiyorum yaBenim 3. Gün embriyosuydu canım 5. Gün embriypsu daha erken çıkıyor diye biliyorum
Nerde yaşıyorsunuzBiliyorum çok zor içimizdeki acıyı kimse hissedemez ama güçlerimizi toplayıp Allah’ın izniyle tekrar deneyeceğiz çok yorulduk biraz dinlenip daha umutlu başlayacağız yakın olsak keşke aynı duyguları hissettiğim insanlarla konuşmayı çok isterdim
Test verin isterseniz çıkıyor 11. GündeEvet erken çıkıyor acaba geç mi tutundu diye düşünüyorum ya geç tutundu yada tutanamadı hiç bilmiyorum ya
13. Gün bu sabah test verdim çıkmasını bekliyorum idrar testi kafamı karıştırmıştı bakalımTest verin isterseniz çıkıyor 11. Günde
Sonucunuz ne acaba inşallah hayırlı haberler almışsınızdır13. Gün bu sabah test verdim çıkmasını bekliyorum idrar testi kafamı karıştırmıştı bakalım
Maalesef negatif çıktıSonucunuz ne acaba inşallah hayırlı haberler almışsınızdır
Merhaba benim 5 gün embriyosu kondu şuan 5+6 oldum test yapsam cıkarmı kızlarHele ki kanda pozitif verdi idrarda görünmüyordu bile daha
Çıkar çıkmaz arası bey kestiremiyorum canım erken aslında 5 gün daha ya 7 gün desen çıkar derdimdeMerhaba benim 5 gün embriyosu kondu şuan 5+6 oldum test yapsam cıkarmı kızlar
1 gün daha bekleyimmiÇıkar çıkmaz arası bey kestiremiyorum canım erken aslında 5 gün daha ya 7 gün desen çıkar derdimde
Bir iki gün daha bekleyin çıksa bile çok silik çıkar kafanız karışır 7 yada 8. Gün yapınKızlar bana acil cevap verin 5 gün embriyosu transfer edildi 25 kasımda bugün 5+6günüm test yapsam cıkarmı
Bekle canım istemediğin bişey görürsün moralin bozulur yapma 2 3 gün bekle1 gün daha bekleyimmi
Çok erken t+8 de yaptırKızlar bana acil cevap verin 5 gün embriyosu transfer edildi 25 kasımda bugün 5+6günüm test yapsam cıkarmı
5. Gün se 5+7 de pozitif çıkıyor yarın baktırabilirsinizKızlar bana acil cevap verin 5 gün embriyosu transfer edildi 25 kasımda bugün 5+6günüm test yapsam cıkarmı