• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu t+8 erken gebelik testim negatif,Yardım.

İlk tedavimde 2yumurtam çıktı hiç biri döllenmemişti,transfer olamadım hiç.
2.tedavimde tek yumurta çıktı döllendi,ama o da tutunmadı.

Bu sefer ağlayamadım bile,söz verdim kendime ağlamıycam. Nasip böyleymiş,mevlamın bi zamanı vardır elbett.
Hiç üzülme benim ilk gebeliğim tüp bebekti 3 tane folikülden 2 si boş 1 i dolu çıktı allahın işi işte o 1 yumurtada transfer edildi ve tutundu bana şimdi aradan 3 yıl geçti hiç beklemediğim bi anda kendiliğinden gebe kaldım hemde düşük amh ve yüksek fsh ile o yüzden umudunuzu kaybetmeyin

Biliyorum çok zor içimizdeki acıyı kimse hissedemez ama güçlerimizi toplayıp Allah’ın izniyle tekrar deneyeceğiz çok yorulduk biraz dinlenip daha umutlu başlayacağız yakın olsak keşke aynı duyguları hissettiğim insanlarla konuşmayı çok isterdim

Biliyorum çok zor içimizdeki acıyı kimse hissedemez ama güçlerimizi toplayıp Allah’ın izniyle tekrar deneyeceğiz çok yorulduk biraz dinlenip daha umutlu başlayacağız yakın olsak keşke aynı duyguları hissettiğim insanlarla konuşmayı çok isterdim
Nerde yaşıyorsunuz

Kızlar bana acil cevap verin 5 gün embriyosu transfer edildi 25 kasımda bugün 5+6günüm test yapsam cıkarmı

Kızlar bana acil cevap verin 5 gün embriyosu transfer edildi 25 kasımda bugün 5+6günüm test yapsam cıkarmı
Bir iki gün daha bekleyin çıksa bile çok silik çıkar kafanız karışır 7 yada 8. Gün yapın

Back
X