3.gün embriyosu ile hamile kalanlar var mi lütfen desteğe ihtiyacım var😢

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
Şansı az miş çok üzülüyorum siz neler yaptınız transfer sonrası öncesi nelere dikkat ettiniz

Şansı az miş çok üzülüyorum siz neler yaptınız transfer sonrası öncesi nelere dikkat ettiniz
niye az olsunki??benım arkadasım 3.gun embrıyosuyla kaldı ustelık doktoru da cok kalıtelı degıl dedı halde bu iş şans işi cıdden bazılarının 5.gun tutmuyor bazıları 3.gunde kalıyor üzülmeyin çokk 3.gün emrıyosuyla kalan var

İnşallah ya çok üzüldüm 3.gün olunca tesekkürler

İnşallah ya çok üzüldüm 3.gün olunca tesekkürler
Ama asil mantik şöyle dyorlar hicbir laboratuvar anne rahmi kadar iyi degldr..bilinmyen bi lab ortamndansa guvenlr anne rahmine konmasi cok daha iyi olablr.sansiniz devam edyor.Allah emegnzi bosa cikarmasn insallah..iyi dusunelm zor blyorm ama deneyelm insallah iyi olur

İnşallah bir umut o kadar istiyorum ki

İnşallah bir umut o kadar istiyorum ki
allah emegının karsılıgını versın hayırlısıyla bak bu işin buyuk kısmı psıkoloji ınan 3.gün embrıyosu dıye üzülmene gerek yok boş yere yıpratıyorsun kendini..ıstersen ac oku bu işin matematıgı yok kalıtelı dedıklerı tutmuyor 2.kalıte dedıklerı tutuyor 5.gun tutmuyo 2.gun 3.gun tutuyor neden eksiden başlamıs gıbı bır haldesin ki??kabak cekırdegı ıyı gelıyomus avakodo bol bol proteın almaya calıs tamamen hareketsız kalma rahme kan akısıda gıtmesı gerekıyormus pozıtıf düşün pozıtıf olsun

İnşallah onları da alacağım evet biri daha dedi iyi geliyormuş diye güzel düşünmeye çalışacağım çok teşekkür ederim şimdiden başlama lımıyım peki Eylül sonuna doğru olacak transfer peki ilaç veriyorlar ya transferden somra Yardımcı olur mu acaba tutunma için

canım benımde opu oldu transfer ıcın adet olmayı beklıyorum ama avakodo yıyemıyorum cok ugrastım olmadı midem almadıkabak cekırdegı hergun yıyorum yumurta yıyorum proteın agırlıklı beslenmeye calısıyorum ananas tavsıye ettıler ama bıkac yerde olumsuzda etkıleyebılecegını okudum şüpheli diye tüketmıyorum ama ben olumlu düşünmeye calısıyorum gebe kaldıgımı hayal edıyorum olumsuz bısey okumuyorum .Bana doktorum dogal sıklusunda yapacaz dedı transferını bende ohhs rıskı vardı cunku ılac alacakmıyım bılmıyorum acıkcası da..

Niye şans az olsun.Allah izin verdikten sonra her şey olur.Nice 5.gün embriyoları tutunmuyor.Ben 3.gün embriyosu ile 11haftalık hamileyim şu an.Transferden sonra genellikle yattım,bol su içtim ve en önemlisi dua ettim
İnşallah benimde tutunur sizde sağlıkla kucağınıza alın ne kadar süre yattınız neler yiyip içtiniz bir hafta rapor alacağım acaba yeter mi

Kaçıncı gün embriyosu sizin

Kaçıncı gün embriyosu sizin
5.gun embrıyosu ..6.gunde var ama o 6.gun sanırım evresını 6.gunde tamamladı yanı 5.gunde olması gereken yere 6.gunde geldı sanırımama ınan buna takılmıyorum ki ..en samımı arkadasım kız pco 3yumurta olustu dedılerkı tüp bebegı ıptal edelım aşılama deneyelım ıstemedı tek embrıyosu vardı 3.gun o da cok uzuldu cok embrıyosu olmadıgı ıcın şansı az dıye ama ınanılmaz guzel bır beta degerıyle gebe kaldı suan cok saglıklı ılerlıyor darısı başımıza olsun

Amin inşallah benim de yumurtam çok tu ama sanırım ilerleyemediler

İnşallah benimde tutunur sizde sağlıkla kucağınıza alın ne kadar süre yattınız neler yiyip içtiniz bir hafta rapor alacağım acaba yeter mi
İnşallah sağolun.Transferden itibaren raporluyum,İlk üç ay çok önemli düşük riski olduğu için,korona nedeniyle çok dışarı da çıkmıyorum.Kuruyemiş,meyve,yeşillik özellikle roka çok tükettim onun dışında normal beslenmeme devam ettim.Kafanıza hiçbir şey takmayın,stres olumsuz etkiler.Olacağına inanın, dua edin

Teşekkürler öyle yapacağım umarım olumlu olur

Doktora sordum transfer için yemem gereken birsey var mı diye sadece sağlıklı beslen yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…