Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye az olsunki??benım arkadasım 3.gun embrıyosuyla kaldı ustelık doktoru da cok kalıtelı degıl dedı halde bu iş şans işi cıdden bazılarının 5.gun tutmuyor bazıları 3.gunde kalıyor üzülmeyin çokk 3.gün emrıyosuyla kalan varŞansı az miş çok üzülüyorum siz neler yaptınız transfer sonrası öncesi nelere dikkat ettiniz
İnşallah ya çok üzüldüm 3.gün olunca tesekkürlerniye az olsunki??benım arkadasım 3.gun embrıyosuyla kaldı ustelık doktoru da cok kalıtelı degıl dedı halde bu iş şans işi cıdden bazılarının 5.gun tutmuyor bazıları 3.gunde kalıyor üzülmeyin çokk 3.gün emrıyosuyla kalan var
Ama asil mantik şöyle dyorlar hicbir laboratuvar anne rahmi kadar iyi degldr..bilinmyen bi lab ortamndansa guvenlr anne rahmine konmasi cok daha iyi olablr.sansiniz devam edyor.Allah emegnzi bosa cikarmasn insallah..iyi dusunelm zor blyorm ama deneyelm insallah iyi olurİnşallah ya çok üzüldüm 3.gün olunca tesekkürler
İnşallah bir umut o kadar istiyorum kiAma asil mantik şöyle dyorlar hicbir laboratuvar anne rahmi kadar iyi degldr..bilinmyen bi lab ortamndansa guvenlr anne rahmine konmasi cok daha iyi olablr.sansiniz devam edyor.Allah emegnzi bosa cikarmasn insallah..iyi dusunelm zor blyorm ama deneyelm insallah iyi olur
allah emegının karsılıgını versın hayırlısıyla bak bu işin buyuk kısmı psıkoloji ınan 3.gün embrıyosu dıye üzülmene gerek yok boş yere yıpratıyorsun kendini..ıstersen ac oku bu işin matematıgı yok kalıtelı dedıklerı tutmuyor 2.kalıte dedıklerı tutuyor 5.gun tutmuyo 2.gun 3.gun tutuyor neden eksiden başlamıs gıbı bır haldesin ki??kabak cekırdegı ıyı gelıyomus avakodo bol bol proteın almaya calıs tamamen hareketsız kalma rahme kan akısıda gıtmesı gerekıyormus pozıtıf düşün pozıtıf olsunİnşallah bir umut o kadar istiyorum ki
İnşallah onları da alacağım evet biri daha dedi iyi geliyormuş diye güzel düşünmeye çalışacağım çok teşekkür ederim şimdiden başlama lımıyım peki Eylül sonuna doğru olacak transfer peki ilaç veriyorlar ya transferden somra Yardımcı olur mu acaba tutunma içinallah emegının karsılıgını versın hayırlısıyla bak bu işin buyuk kısmı psıkoloji ınan 3.gün embrıyosu dıye üzülmene gerek yok boş yere yıpratıyorsun kendini..ıstersen ac oku bu işin matematıgı yok kalıtelı dedıklerı tutmuyor 2.kalıte dedıklerı tutuyor 5.gun tutmuyo 2.gun 3.gun tutuyor neden eksiden başlamıs gıbı bır haldesin ki??kabak cekırdegı ıyı gelıyomus avakodo bol bol proteın almaya calıs tamamen hareketsız kalma rahme kan akısıda gıtmesı gerekıyormus pozıtıf düşün pozıtıf olsun![]()
canım benımde opu oldu transfer ıcın adet olmayı beklıyorum ama avakodo yıyemıyorum cok ugrastım olmadı midem almadıİnşallah onları da alacağım evet biri daha dedi iyi geliyormuş diye güzel düşünmeye çalışacağım çok teşekkür ederim şimdiden başlama lımıyım peki Eylül sonuna doğru olacak transfer peki ilaç veriyorlar ya transferden somra Yardımcı olur mu acaba tutunma için
İnşallah benimde tutunur sizde sağlıkla kucağınıza alın ne kadar süre yattınız neler yiyip içtiniz bir hafta rapor alacağım acaba yeter miNiye şans az olsun.Allah izin verdikten sonra her şey olur.Nice 5.gün embriyoları tutunmuyor.Ben 3.gün embriyosu ile 11haftalık hamileyim şu an.Transferden sonra genellikle yattım,bol su içtim ve en önemlisi dua ettim
Kaçıncı gün embriyosu sizincanım benımde opu oldu transfer ıcın adet olmayı beklıyorum ama avakodo yıyemıyorum cok ugrastım olmadı midem almadıkabak cekırdegı hergun yıyorum yumurta yıyorum proteın agırlıklı beslenmeye calısıyorum ananas tavsıye ettıler ama bıkac yerde olumsuzda etkıleyebılecegını okudum şüpheli diye tüketmıyorum ama ben olumlu düşünmeye calısıyorum gebe kaldıgımı hayal edıyorum olumsuz bısey okumuyorum .Bana doktorum dogal sıklusunda yapacaz dedı transferını bende ohhs rıskı vardı cunku ılac alacakmıyım bılmıyorum acıkcası da..
5.gun embrıyosu ..6.gunde var ama o 6.gun sanırım evresını 6.gunde tamamladı yanı 5.gunde olması gereken yere 6.gunde geldı sanırımKaçıncı gün embriyosu sizin
Amin inşallah benim de yumurtam çok tu ama sanırım ilerleyemediler5.gun embrıyosu ..6.gunde var ama o 6.gun sanırım evresını 6.gunde tamamladı yanı 5.gunde olması gereken yere 6.gunde geldı sanırımama ınan buna takılmıyorum ki ..en samımı arkadasım kız pco 3yumurta olustu dedılerkı tüp bebegı ıptal edelım aşılama deneyelım ıstemedı tek embrıyosu vardı 3.gun o da cok uzuldu cok embrıyosu olmadıgı ıcın şansı az dıye ama ınanılmaz guzel bır beta degerıyle gebe kaldı suan cok saglıklı ılerlıyor darısı başımıza olsun
![]()
İnşallah sağolun.Transferden itibaren raporluyum,İlk üç ay çok önemli düşük riski olduğu için,korona nedeniyle çok dışarı da çıkmıyorum.Kuruyemiş,meyve,yeşillik özellikle roka çok tükettim onun dışında normal beslenmeme devam ettim.Kafanıza hiçbir şey takmayın,stres olumsuz etkiler.Olacağına inanın, dua edinİnşallah benimde tutunur sizde sağlıkla kucağınıza alın ne kadar süre yattınız neler yiyip içtiniz bir hafta rapor alacağım acaba yeter mi
Teşekkürler öyle yapacağım umarım olumlu olurİnşallah sağolun.Transferden itibaren raporluyum,İlk üç ay çok önemli düşük riski olduğu için,korona nedeniyle çok dışarı da çıkmıyorum.Kuruyemiş,meyve,yeşillik özellikle roka çok tükettim onun dışında normal beslenmeme devam ettim.Kafanıza hiçbir şey takmayın,stres olumsuz etkiler.Olacağına inanın, dua edin
Doktora sordum transfer için yemem gereken birsey var mı diye sadece sağlıklı beslen yeter dedicanım benımde opu oldu transfer ıcın adet olmayı beklıyorum ama avakodo yıyemıyorum cok ugrastım olmadı midem almadıkabak cekırdegı hergun yıyorum yumurta yıyorum proteın agırlıklı beslenmeye calısıyorum ananas tavsıye ettıler ama bıkac yerde olumsuzda etkıleyebılecegını okudum şüpheli diye tüketmıyorum ama ben olumlu düşünmeye calısıyorum gebe kaldıgımı hayal edıyorum olumsuz bısey okumuyorum .Bana doktorum dogal sıklusunda yapacaz dedı transferını bende ohhs rıskı vardı cunku ılac alacakmıyım bılmıyorum acıkcası da..
Gebelik olustumu acaba konunuzu tesadüfen gördüm merak ettim benimde 3. Gün 2 ebriyo transferim olacak sormak istedimŞansı az miş çok üzülüyorum siz neler yaptınız transfer sonrası öncesi nelere dikkat ettiniz
Benim olumsuz olducnm maalesefGebelik olustumu acaba konunuzu tesadüfen gördüm merak ettim benimde 3. Gün 2 ebriyo transferim olacak sormak istedim