Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bi fikrim yok ama sunu biliyorum 3.gun embriyosu transferi olduysan ve sen 9.gun kan verdiysen sonuc yaniltici olabilir cunki 12 14 gun arasi catlatma ignesinin etkisi gecer bu arada yaptirdigin testin sonucu yaniltici olur. tabi bu taze transfer icin gecerliarkadaşlar 3. Gun embriyo transferinden sonra değerleriniz neydi ?
Evet taze transferdi. once 1.34 çıktı ertesi gun yani 9. Gün 1.42 çıktı cok üzgünüm bir umut arıyorumCanim bi fikrim yok ama sunu biliyorum 3.gun embriyosu transferi olduysan ve sen 9.gun kan verdiysen sonuc yaniltici olabilir cunki 12 14 gun arasi catlatma ignesinin etkisi gecer bu arada yaptirdigin testin sonucu yaniltici olur. tabi bu taze transfer icin gecerli
Cok erken davranmissin. Iyi bi sonuc alicaksan bile erken test yuzunden gunlerce kendini uzup durucaksin bos yere. Sen zamanini bekle. 3.gun embriyosu icin 12 veya 15.gun kan verin diyorlar. Az daha sabret guzel sonuclar alicagini dusun pozitif ol mutlaka ve bu arada asla yorma kendini.Evet taze transferdi. once 1.34 çıktı ertesi gun yani 9. Gün 1.42 çıktı cok üzgünüm bir umut arıyorum
Bu arada 3.gun embriyosunun tutunmasi icin 3 belki 4 gun gerekir. Biz 3 gunden hesaplarsak bile daha 6 gunluk olacak ve bu kanda cikmasi icin cokkk coookkk erken bi donem varsa bile daha yeni yeni articaktir degerinEvet taze transferdi. once 1.34 çıktı ertesi gun yani 9. Gün 1.42 çıktı cok üzgünüm bir umut arıyorum
Cok sagol canim. Sen de sağlıkla kucağına al insallahCok erken davranmissin. Iyi bi sonuc alicaksan bile erken test yuzunden gunlerce kendini uzup durucaksin bos yere. Sen zamanini bekle. 3.gun embriyosu icin 12 veya 15.gun kan verin diyorlar. Az daha sabret guzel sonuclar alicagini dusun pozitif ol mutlaka ve bu arada asla yorma kendini.
Insallah canim sende guzel haberler verirsin insallah.Cok sagol canim. Sen de sağlıkla kucağına al insallah
Doğru mantıklı bu. Cok sagol rahatladım birazBu arada 3.gun embriyosunun tutunmasi icin 3 belki 4 gun gerekir. Biz 3 gunden hesaplarsak bile daha 6 gunluk olacak ve bu kanda cikmasi icin cokkk coookkk erken bi donem varsa bile daha yeni yeni articaktir degerin
Oyle. kendini bos yere uzme sakin. En az 4 gun daha bekle oyle tekrar test yaptir. Insallah rabbim seninde yuzune guler.Doğru mantıklı bu. Cok sagol rahatladım biraz
Carsamba yaptırıcam bide bakalim amin insallah canim. Seninde mi tüp bebekOyle. kendini bos yere uzme sakin. En az 4 gun daha bekle oyle tekrar test yaptir. Insallah rabbim seninde yuzune guler.
Evet canim tup bebis olduCarsamba yaptırıcam bide bakalim amin insallah canim. Seninde mi tüp bebek
arkadaşlar 3. Gun embriyo transferinden sonra değerleriniz neydi ?