- 19 Şubat 2025
- 45
- 40
- 3
- 22
- Konu Sahibi caglanur koc
3. Embriyo transferi tüp bebek yaşayan arkadaşlar sizce tekrar denemek iyi mi olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Gün embrıyosu demek istediyseniz evet tutabilir ihtimal var3. Embriyo transferi tüp bebek yaşayan arkadaşlar sizce tekrar denemek iyi mi olur mu?
3. Deneme olucak ama önce tekrardan bı rahîm filmi cekincem3 gün mü yada 3. Cü transfermi ? Eğer 3 transfer tutarım diye soruyorsanız 7 ci denememde pozitif gördüm .
3. Olucak iki defa denedim olmadı3. Gün embrıyosu demek istediyseniz evet tutabilir ihtimal var
3. Kez transfer olcam bu kez tutar mı demek istediyseniz oda Allah ın işi kimse bilemez
Sağlam yumurta yoktu o yüzden birinci tek kondum ikinci de iki tane koydular şu anda bitane kaldı tek onunda denicez inşallah3 gün mü yada 3. Cü transfermi ? Eğer 3 transfer tutarım diye soruyorsanız 7 ci denememde pozitif gördüm .
12. Denemede tutanı okumuşlugum var . Rabbim arattırmasın emeğinizi yağlı eylesin3. Olucak iki defa denedim olmadı
6 Embriyom vardı, biri 4BA geri kalan beşi de 4BC idi. İlk 2 transferim tek embriyo transferi oldu. İlki negatif ikincisi kimyasal. 3. transferimde 2 embriyo koyuldu yine negatif oldu. 4. transferimde son kalan 2 embriyo transfer edildi ve 1i tutundu ve şu an 16 aylık oldu kızım kucağımda. Yani pes etme inşallah kavuşursun evladına3. Embriyo transferi tüp bebek yaşayan arkadaşlar sizce tekrar denemek iyi mi olur mu?
Merhaba6 Embriyom vardı, biri 4BA geri kalan beşi de 4BC idi. İlk 2 transferim tek embriyo transferi oldu. İlki negatif ikincisi kimyasal. 3. transferimde 2 embriyo koyuldu yine negatif oldu. 4. transferimde son kalan 2 embriyo transfer edildi ve 1i tutundu ve şu an 16 aylık oldu kızım kucağımda. Yani pes etme inşallah kavuşursun evladına![]()
Merhaba, farklı hiçbir şey yaptırmadım sadece son transferden sonra 6 ay kadar ara vermiştim ve tüm umudum gitmişti öğrencilerimi mezun edip karne sonrası son transferimi oldum ve çok şükür kızım nasip oldu.Merhabatransferlerinizden birbirinden farklı bir uygulama yapıldı mı? Nasipse 3. Yü olacağım transfer öncesi histereskopinin iyi geldiğini sonrasında tuttuğunu birkaç kişide okudum. Siz son transferde diğerlerinden farklı bir şey yaptınız mı