Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar. 3. Gün embriyosu pgt ye giden var mı aranızda. Embryolog amh düşüklüğü sebebi ile 3. Gün gönderilmesini uygun buldu. Böyle bi duyum aldınız hiç
Selam arkadaşlar. 3. Gün embriyosu pgt ye giden var mı aranızda. Embryolog amh düşüklüğü sebebi ile 3. Gün gönderilmesini uygun buldu. Böyle bi duyum aldınız hiç
Normalde 5. Gün alıyorlar ama embriyologum ben az yumurtası olanları riske atmamak adına 3. Gün alıyorum dedi. Aklıma takılan tek şey 3. Günden sonra bölünmeye devam ediyor. Embryo sağlıklı gelse de 5. Güne kadar bölünmede bi sıkıntı olsa yine de bi sorun olur mu? Hiç duymadım 3. Gün embryosunun genetiğe gittğini ama Pekte kabul etmekten başka şansım yoktu denemekten başka. Bir kez 5. Gün pgt ngs sağlıklı embryo düşüğü yaşadım
Arkadaşım pgt yani ( Preimpilantasyon genetik tanı) bu bir genetik ayrıştırma yöntemi bu yöntemlerden bir kaçı ngs veya fish gibi teknikleri var 3.gün embriyosundan alınan hücre ile genelde fish tekniği kullanılır ngs ise 5.gün hücre sayısını ister. Sizin fish tekniği kullanılacak büyük ihtimalle ile yinede genetik danışmanlık aldığınız yerden bilgi edinmenizi tavsiye ederim.Her iki yöntemi de deneyen biri olarak bilgilendirmek istedim. Hakkından hayırlısı olsun, dilerim güzel sonuçlar alırsın..
Arkadaşım pgt yani ( Preimpilantasyon genetik tanı) bu bir genetik ayrıştırma yöntemi bu yöntemlerden bir kaçı ngs veya fish gibi teknikleri var 3.gün embriyosundan alınan hücre ile genelde fish tekniği kullanılır ngs ise 5.gün hücre sayısını ister. Sizin fish tekniği kullanılacak büyük ihtimalle ile yinede genetik danışmanlık aldığınız yerden bilgi edinmenizi tavsiye ederim.Her iki yöntemi de deneyen biri olarak bilgilendirmek istedim. Hakkından hayırlısı olsun, dilerim güzel sonuçlar alırsın..
Çok teşekkür ederim embriyologum bi bir bakış açısıdır diyor. Kimi doktor bunu doğru bulmıyor kimisi buluyor diyor. Nasip tabi artk. Siz 3. Gün embryosunu mu denemiştinz sonucunuz nasıl oldu peki
Tabi ki öyle. Herkesin ilk denemede olcak die bişey yok. Rabbim zamanını bilir dayanma gücünüde verir inşallah bizlere hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsinler yeter ki
Tabi ki öyle. Herkesin ilk denemede olcak die bişey yok. Rabbim zamanını bilir dayanma gücünüde verir inşallah bizlere hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsinler yeter ki
Amin canım aminnn inşallah bu yıl hepimize iyi ve evlat getiren bir yıl olur dualarım herkese .
[/QU
Rabbim bizlere önce. Hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin sonra da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hak eden herkese canımm