• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün embriyosu tutan varmı neolur çok umutsuzum 9 günüm ve belirtim yok hic

Rabbim kucağımıza bos birakmalsin onun haznesi çok rabbim emeklerimizi boş birakmasin canım rabbim older olur Allah'ın izniyle sen bana dua et Ayşegül benimde ismim Kübra 5 de benim gebelik testim

Rabbim kucağımıza bos birakmalsin onun haznesi çok rabbim emeklerimizi boş birakmasin canım rabbim older olur Allah'ın izniyle sen bana dua et Ayşegül benimde ismim Kübra 5 de benim gebelik testim
Kubracim Amin arkadaşım Amin inşallah Rabbım hepimizi sevindirdin tez zamanda tamam canım duamdasin sende beni unutma duanda insallah

Kubracim Amin arkadaşım Amin inşallah Rabbım hepimizi sevindirdin tez zamanda tamam canım duamdasin sende beni unutma duanda insallah
Benim salı günü test son 1 gün kaldı sende hiç belirti varmı tabiki duamdasin rabbim emeklerimizin hürmetine oldesin olsun inşallah bende hiç belirti yok Eylül'ün 15 18 yıl olacak çok yoruldum çok harcadım bu yolda 32 yaşındayım eşimde ilk defa hücre bulundu tek embriyo dollendi busefer inşallah olur sevincimiz yarım kalmaz seninde ümmeti Muhammed'in isteyen kularininda çok zor

Rabbım tez zamanda sevindirsin haklısın çok yoruluyoruz çok rabbim bu çektiğimiz acılar hürmetine nasip etsin hep dua edicem inşallah arkadaşım 🤲🤲🤲

Back
X