Bugün 11.günümdü. Beta 304 çıktı. Dört beş gündür kasıklarımda ara sıra batmalar ve ağrı vardı aslında. Onun dışında belirtim yokHayrlı olsun tutmuş sizinki kaçıncı gün ve belirtiler var mıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 11.günümdü. Beta 304 çıktı. Dört beş gündür kasıklarımda ara sıra batmalar ve ağrı vardı aslında. Onun dışında belirtim yokHayrlı olsun tutmuş sizinki kaçıncı gün ve belirtiler var mıydı
Koku hassiyetj vs yok muydu birde tnrafser edilen embriyonuz kaç günlüktüBugün 11.günümdü. Beta 304 çıktı. Dört beş gündür kasıklarımda ara sıra batmalar ve ağrı vardı aslında. Onun dışında belirtim yok
Hiç yok. İştahımda açık maşallahKoku hassiyetj vs yok muydu birde tnrafser edilen embriyonuz kaç günlüktü
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHiç yok. İştahımda açık maşallah3.gün embriyosuydu
Canim benim 2 tüpum de alındı sivi olduğu için normal yolla hamilelik yüzde 0Bilmiyorum kendimi suçluyorum bir de öncesinde bense rahimde sıvı görüldü ve embriyo donduruldu sonra histeroskobimi ne yapıldı sonra östrojen falan yine sıvı görüldü yine ertelendi bu defa başka ilaç kullandım östrojen bir çeşidi galiba 5 gün sabah akşam kullandım yine sıvı görüldü transferden önce sıvı kataterle çekildi ama bence yine sıvı oldu ve tutmadı aslında doktor hatasıda var yani o kadar para veriyoruz sonuçta umutlanıyoruz ama ne bilim bu sıvı denen lanet neyse ikide bir çıktı sebebini bilmiyorum söylemediler rahim filmi de çekildim normalde canın acırmis ben bi şey hissetmedim acaba diyorum baştan savma mı çekildi belki kaçak vardı tüplerde ne bilim bir de özele gittim nasip mi değilmiş ben salağın yüzünden mi olmadı valla inanırmısınız bitmis haldeyim umutlarım yıkıldı kendimi o kadar inandırmışım ki olacak olacak hamileyim diye diye şuan bombk bi boşluktayım intihar bilr düşünüyorum yani eşime dedim ayrılalım sen yeniden evlen çünkü o çok çocuk istiyor bir de üzülme falan hani demedi teselli bile etmedi ben onu ettim bana destek olan böle olmadı
Amin inşallah canım. Burda bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız inşallahMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle çok doğru söyledin canım. İster istemez sürekli bir belirti arıyoruz maalesef. Bu kasık kramplarını ağrılarınıda progesteron yapıyormuş mesela. Belirti olmadan pozitif olan bir çok kişinin yorumunuBelirti dediklerinizin hepsi ilaçlardan oluyor normal gebelikte bile çoğu kişinin 6. Haftadan sonra mide bulantısı vs. Oluyor benımde 6. Günüm hiç belirtim yok aslında hepımız normal şeyler hissediyoruz ilaçlardan dolayı
Benim akşam saatlerunde mide ağrım tutmays başlıyor arada kusuyorum yanımda poşet gezidirmeye başladım kusma olur dieAynen öyle çok doğru söyledin canım. İster istemez sürekli bir belirti arıyoruz maalesef. Bu kasık kramplarını ağrılarınıda progesteron yapıyormuş mesela. Belirti olmadan pozitif olan bir çok kişinin yorumunu
bende dış gebelık gecırıdım 2023 yılında tupumu almadıla temızleyıp bıraktılar sol tupumde oluşmusutu sonrasında tekrar asılama yaptım aşılamadan sonra rahımda sıcı gorundu dedıler tekrardan tupunu almamız gerekıyor 2024 gırdım amelıyata almadılar temızledık dedıler 2025 odakta tup bebek yaptım tutmadı sıvıvdan dolayı dedıler haziranda sol tupumu aldırdım sımdııde dıyorlarkı sağ tupundede sıvı var ve onuda almak ıstıyorlar benım artık dogal yolla hamıle kalma sansım olmayack ne yapabılırım kafam çok karısıkCanim benim 2 tüpum de alındı sivi olduğu için normal yolla hamilelik yüzde 0tup bebek yapıyoruz esin de sok olduğu için öyle davranmıştır artık kovid den sonra normal insanlar bile tup bebek yaptırmaya başladı en kaliteli embriyorlar oluşuyor çünkü laboratuvar da üzülme nice insanlar var 10 sene 15 sene uğraşan bile var sabırlı olmalısın ki sonu güzel olsun ben 1 yıl da 2 ameliyat oldum ne yapalim sabırla bakleyecez tutup tutması sadece allahin elindedir swn hicbirsey yapamazsın bunlara bahanedir o isterse verir istemezse olmaz
Aldır tüplerini benimde alındı hiçbir türlü normal yolla hamilelik kalamiyorsak ne gereği var durmasının iki türlü de tüp bebek olacaz nasil olsa ben aldırdım sivi tupe zarar veriyor zaten sıvıyı alsalar bile o tup sağlıklı değil artik aldır tup bebeğe duzgun bi sekilde başlabende dış gebelık gecırıdım 2023 yılında tupumu almadıla temızleyıp bıraktılar sol tupumde oluşmusutu sonrasında tekrar asılama yaptım aşılamadan sonra rahımda sıcı gorundu dedıler tekrardan tupunu almamız gerekıyor 2024 gırdım amelıyata almadılar temızledık dedıler 2025 odakta tup bebek yaptım tutmadı sıvıvdan dolayı dedıler haziranda sol tupumu aldırdım sımdııde dıyorlarkı sağ tupundede sıvı var ve onuda almak ıstıyorlar benım artık dogal yolla hamıle kalma sansım olmayack ne yapabılırım kafam çok karısık
bazı hastalar goruyoruz kı tup bebek deneselerde olmuyor ya o yuzden bılmıyorum kafam karısık korkuyorum ne yapacagımı bılmıyorumAldır tüplerini benimde alındı hiçbir türlü normal yolla hamilelik kalamiyorsak ne gereği var durmasının iki türlü de tüp bebek olacaz nasil olsa ben aldırdım sivi tupe zarar veriyor zaten sıvıyı alsalar bile o tup sağlıklı değil artik aldır tup bebeğe duzgun bi sekilde başla
Peki hamile kaldın mı doktor bana historoakobi yaptı kamerayla rahim içine baktı kaçak olsa görürdü veya ne bilim hsg de çekildim kapalı denildi bilmiyorum aklım çok karışık bir de anlar diye doçente gittik yani deneyimli vs diyeCanim benim 2 tüpum de alındı sivi olduğu için normal yolla hamilelik yüzde 0tup bebek yapıyoruz esin de sok olduğu için öyle davranmıştır artık kovid den sonra normal insanlar bile tup bebek yaptırmaya başladı en kaliteli embriyorlar oluşuyor çünkü laboratuvar da üzülme nice insanlar var 10 sene 15 sene uğraşan bile var sabırlı olmalısın ki sonu güzel olsun ben 1 yıl da 2 ameliyat oldum ne yapalim sabırla bakleyecez tutup tutması sadece allahin elindedir swn hicbirsey yapamazsın bunlara bahanedir o isterse verir istemezse olmaz