Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın, gözünüz aydınEvet benim öyleydi. Dondurulmuş 3.gün embriyosu ile hamile kaldım dogum yaptım suan oğlum 1 aylik olacak.
Amin insallah. 1.transferde başarılı oldu. Ondan once aşılama vs olmustum tutmamıştı. Ilk 10 günde belirti yoktu ben dayanamayıp 8.gun test yaptim çıktı. Kan verdim çıktı. Ya ama benim bunyem oyle ben hamileyken de mide bulantısı göğüs ağrısı kusma vs yaşamadım sadece hamileyken kasik ağrım oldu onu hatırlıyorum yani ilk 5. 6. Hafta iste . Insallah guzel haberi alırsınız sizde canimAllah bağışlasın, gözünüz aydınacaba kaçıncı transferde başarılı olundu? Bir de transfer sonrası ilk 10 günde belirtiler var mıydı? Kasılmalar, şişkinlik...
Amin insallah. 1.transferde başarılı oldu. Ondan once aşılama vs olmustum tutmamıştı. Ilk 10 günde belirti yoktu ben dayanamayıp 8.gun test yaptim çıktı. Kan verdim çıktı. Ya ama benim bunyem oyle ben hamileyken de mide bulantısı göğüs ağrısı kusma vs yaşamadım sadece hamileyken kasik ağrım oldu onu hatırlıyorum yani ilk 5. 6. Hafta iste . Insallah guzel haberi alırsınız sizde canim
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim, tekrar Allah bağışlasın.inşallah isteyen herkese nasip olsun
![]()
Benimde dondurulmus 3.gun embriyosu.Transfer sonrasi sadece adet olacakmisim.gibi sancilarim.oluyordu tabi kimseyle kendinizi kiyaslamayin herleste farkli olabiliyorEmbriyosu 3. Gün transfer edilen anne adaylarının tecrübeleri
Çok teşekkür ederim, sizin transferiniz ne zaman yapıldı?Benimde dondurulmus 3.gun embriyosu.Transfer sonrasi sadece adet olacakmisim.gibi sancilarim.oluyordu tabi kimseyle kendinizi kiyaslamayin herleste farkli olabiliyor
Nisan ayindaÇok teşekkür ederim, sizin transferiniz ne zaman yapıldı?
Transfer sonrası özellikle yaptığın birsey varmı ? Nelere dikkat etmek gerekli ? Benimde 3. Gün embriyosu ve transfer hazırlık asamasindayiz ilk denememiz heyecanla transferi bekliyoruzBenimde dondurulmus 3.gun embriyosu.Transfer sonrasi sadece adet olacakmisim.gibi sancilarim.oluyordu tabi kimseyle kendinizi kiyaslamayin herleste farkli olabiliyor
Bol su ictim 2.5 3 lt.Transfer sonrası özellikle yaptığın birsey varmı ? Nelere dikkat etmek gerekli ? Benimde 3. Gün embriyosu ve transfer hazırlık asamasindayiz ilk denememiz heyecanla transferi bekliyoruz![]()
Kaç yumurtanız toplandı ve kaçı döllendi çok stresliyimEmbriyosu 3. Gün transfer edilen anne adaylarının tecrübeleri
11 yumurtam toplandı, 7 tanesi döllendi. İlk transferim maalesef negatif sonuçlandı. Ekim ayında ikinci transfer yapılacak.Kaç yumurtanız toplandı ve kaçı döllendi çok stresliyim