3.Gün embriyosu

Sevgihersey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
130
49
48
3.gün embriyosu transfer olup belirti yaşayanlar var mı? Neler yaşadınız? Benim ilk gün kasık ağrım oldu şimdi birşey yok

3.gün embriyosu transfer olup belirti yaşayanlar var mı? Neler yaşadınız? Benim ilk gün kasık ağrım oldu şimdi birşey yok
Ben hiç bir belirti yaşamadım. 11.gün lekelenmem oldu, kan verdim pozitif çıktı. Yani belirti yok diye üzülmeyin, herkesin süreci farklı ilerliyor. İnşallah pozitifi alırsınız 🙏🏻

merhabalar benim de transferimin 7. Günü ve 2. Günden itibaren arada kasık ağrım ayrıca göğüslerimde şişlik ve çok ağrı var regl öncesi de bunları çok yaşıyorum muhtemelen tutmadı diye düşünüyorum 🤔

Benim de 3. Gün embriyosu ve tek embriyo transferi yapıldı. Transferden 2-3 gün sonra adet sancılarım başladı ve akıntım vardı. Daha sonra sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi. Dayanamadım 6-7. günleri normal test yaptım, negatif çıktı. 8. Gün erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı. Ama öğrendim ki 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyormuş o yüzden testlerde geç çıkıyormuş. Salı günü test günüm. İnşallah hepimizin test sonuçları pozitiftir 🙏

Back
X