- 6 Ekim 2019
- 130
- 49
- 48
- Konu Sahibi Sevgihersey
3.gün embriyosu transfer olup belirti yaşayanlar var mı? Neler yaşadınız? Benim ilk gün kasık ağrım oldu şimdi birşey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman başladı belirtilerBen adet belirtisi yaşadım hep, hatta tutmadığını düşünmüştüm
2-3 gün sonra sanırımNe zaman başladı belirtiler
TRANSFER günü 1. Gün mü sayılıyor2-3 gün sonra sanırım
Hayır, ertesi günden itibaren sayıyorsunuzTRANSFER günü 1. Gün mü sayılıyor
Ben hiç bir belirti yaşamadım. 11.gün lekelenmem oldu, kan verdim pozitif çıktı. Yani belirti yok diye üzülmeyin, herkesin süreci farklı ilerliyor. İnşallah pozitifi alırsınız3.gün embriyosu transfer olup belirti yaşayanlar var mı? Neler yaşadınız? Benim ilk gün kasık ağrım oldu şimdi birşey yok
Yaa inşallah tutmuştur 3.gün embriyosu muydu sizindeBen hiç bir belirti yaşamadım. 11.gün lekelenmem oldu, kan verdim pozitif çıktı. Yani belirti yok diye üzülmeyin, herkesin süreci farklı ilerliyor. İnşallah pozitifi alırsınız![]()
Evet 3.gün çift transfer yapıldı. Bi tanesi tuttuYaa inşallah tutmuştur 3.gün embriyosu muydu sizinde
Ya ne güzel darısı başımızaEvet 3.gün çift transfer yapıldı. Bi tanesi tuttu
İnşallahYa ne güzel darısı başımıza
İnşallah tutunmuşturmerhabalar benim de transferimin 7. Günü ve 2. Günden itibaren arada kasık ağrım ayrıca göğüslerimde şişlik ve çok ağrı var regl öncesi de bunları çok yaşıyorum muhtemelen tutmadı diye düşünüyorum![]()
Pek umudum kalmadı bu aralar ama nasip artık inşallah tutunmuşturİnşallah tutunmuştur![]()
Merhaba sonucunuz nasıl çıktı?Pek umudum kalmadı bu aralar ama nasip artık inşallah tutunmuştur![]()
Çok şükür pozitif oldu bu gün keseyi gördükMerhaba sonucunuz nasıl çıktı?
Maşallah, sevindim. Çok güzel devam etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok şükür pozitif oldu bu gün keseyi gördük![]()
Amin inşallahMaşallah, sevindim. Çok güzel devam etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim de 3. Gün embriyosu ve tek embriyo transferi yapıldı. Transferden 2-3 gün sonra adet sancılarım başladı ve akıntım vardı. Daha sonra sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi. Dayanamadım 6-7. günleri normal test yaptım, negatif çıktı. 8. Gün erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı. Ama öğrendim ki 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyormuş o yüzden testlerde geç çıkıyormuş. Salı günü test günüm. İnşallah hepimizin test sonuçları pozitiftir3.gün embriyosu transfer olup belirti yaşayanlar var mı? Neler yaşadınız? Benim ilk gün kasık ağrım oldu şimdi birşey yok