Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebeğiniz sizi sıkı sıkı tutunur hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu transfer oldum .uçakla eve geldim .hava da çok sıcak.3aa ve 3bb kaliteli transfer bakalım sonuç ne olur. 5aa olan embriyoyu dondurmuslar.
InsAllah hayirlisi olsun canimMerhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu transfer oldum .uçakla eve geldim .hava da çok sıcak.3aa ve 3bb kaliteli transfer bakalım sonuç ne olur. 5aa olan embriyoyu dondurmuslar.
Amin teşekkür ediyorum İnşallah hayırlısı yaşım 41InsAllah hayirlisi olsun canim
Tanidigim bir kizda 3cb tutunmustu. Hatta 5.gune bile gelemeyen. Suan 13 haftalik gebe
Amin teşekkürler.cok zor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah bebeğiniz sizi sıkı sıkı tutunur hayırlı olsun
İnşallah canimmmmmmm .herkesin gönlünce olsun3 aa mı bekliyorumumarım sımsıkı tutunur size
![]()
3 aa mı bekliyorumumarım sımsıkı tutunur s
Sizin ne zaman oldu3 aa mı bekliyorumumarım sımsıkı tutunur size
![]()
Ne ne zaman oldu anlamadım canım ? Ben ocak sonu transfer oldum eğer onu soruyorsanızSizin ne zaman oldu
Yaşınız kacNe ne zaman oldu anlamadım canım ? Ben ocak sonu transfer oldum eğer onu soruyorsanız
Anladım sorun değilBu platformu daha kullanmayı anlayamadım kusura bakmayın alışacağım.
Allah saglikla kavuştursun sizi.
Bende bugün transfer oldum bakalım tuhafıma giden 5aa varmış onu dondurmuslar 3aa 3bb olanları transfer etmişler sonra öğrendim.haftaya ne haber olur bakalım
29Yaşınız kac
Amin .Anladım sorun değilbenim ilk transfer edilen 5 aa dı o tutunmadı 3 aa benimle inşallah sağlıkla kolaylıkla Rabbim bekleyen herkese nasip etsin ve bekleyenlerin kucaklarını doldursun
![]()
2ab şu an yanımda çok şükürMerhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu transfer oldum .uçakla eve geldim .hava da çok sıcak.3aa ve 3bb kaliteli transfer bakalım sonuç ne olur. 5aa olan embriyoyu dondurmuslar.
Ben 5 cı gunn 3aa ile hanıleyımMerhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu transfer oldum .uçakla eve geldim .hava da çok sıcak.3aa ve 3bb kaliteli transfer bakalım sonuç ne olur. 5aa olan embriyoyu dondurmuslar.
Maşallah..2ab şu an yanımda çok şükür
Maşallah . Allah kucağınıza almak nasip etsin. Umutlarınız için sağolunBen 5 cı gunn 3aa ile hanıleyım