3.gün embriyosu

Çok teşekkür ederim, moral oldunuz bana gerçekten insallah dediginiz gibidir🤲siz de kucaginiza saglicakla alin yavrunuzu insallah🥰
Erken gebelik testiydi yaptigim degerim 5-10 falan ise bile yakalar diye dusunmustum ama idrara daha karismayacagini da soylediler bigun insallah hakli cikarsiniz🤲

İlk transferden sonra idrar testi yapmak aklıma bile gelmiyor. Nasipse varsa vardır yoksa yoktur canım cuma günü gidip kan vericem . Bugün 5.gun hiç belirti falan aramıyorum Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin hepimize insallah size de hayirli müjdeli haberler diliyorum

Hem vajinal fitil var hemde prolutex iğne var. Estrofem corasprin folik asit. İnşallah hayırla sağlıkla canım inşallah 🤲
Doktor neden coraspin yazdı acaba bir şey söyledi mi?
Bana hiç kan sulandırıcı ilaç yazmadı.. 1 aylık gebeyim.. hatta estrofem bile yazmadı. Forumda sıkça adını duyuyorum. Progestan vajinal fitil ve iğne kullanıyorum sadece

Doktor neden coraspin yazdı acaba bir şey söyledi mi?
Bana hiç kan sulandırıcı ilaç yazmadı.. 1 aylık gebeyim.. hatta estrofem bile yazmadı. Forumda sıkça adını duyuyorum. Progestan vajinal fitil ve iğne kullanıyorum sadece
Corasprin kan sulandırıcı hap pıhtılaşma varsa düşük ihtimaline karşı genellikle hep veriliyor. Estrofem de dondurulmuş embriyo transferinde rahmi desteklemek için veriliyor. Sizin kullanmamanizin sebebini bilemiyorum. Sonuçta hamilesiniz inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz 🤲

selamlar herkese. benim de 12 nisan 3. gun iyi kalite embriyom transfer oldu. bugun 5. gun sabah erken gebelik negatif cikti. biliyorum coook erken ama paylasmak istedim. her sabah tekrarlicam bakalim ama en erken 7-8 de cikiyo sanirim 3. gun embriyosu.

selamlar herkese. benim de 12 nisan 3. gun iyi kalite embriyom transfer oldu. bugun 5. gun sabah erken gebelik negatif cikti. biliyorum coook erken ama paylasmak istedim. her sabah tekrarlicam bakalim ama en erken 7-8 de cikiyo sanirim 3. gun embriyosu.
Ben de 6 da yaptim negatif cikti korkudan yapamiyorum da😬sen gun gun yaparsan payalasirsan cok sevinirim bizim gibi panikleyenlere de yol gosterir insallah pozitife doner❤

Amin insallah senin donmustu sanirim benim taze embriyoydu.4. Gun yaptim silik cizgi cikinca bi de sevindim halbuki otriville etkisiymis🤣
ayy cok kotu bi sevinip sonra uzulmek. bi kere bi testi yanlis okuyup ayni seyi ben de yasamistim. 😔 gecmis olsun. evet benim bu sefer donmus. taze kondugu zaman hic test yapmadim.

Sonuçlarınız nedir kızlar merak ettim benim de 29 nisanda transferim oldu merak içindeyim bugün 6. Günüm

Sonuçlarınız nedir kızlar merak ettim benim de 29 nisanda transferim oldu merak içindeyim bugün 6. Günüm
Bnde senden 1 sonra tranfer oldum 3.gun embriyosu .. test icin 12 mayıs dedi doktor bnde 10 mayısta mi versem diye düşünüyorum idrar yapmiycwm yanlış çıkar moralimi bozmayayim:)

10. Gün 9.91 çıktı ben anlamadım sanırım kimsayasl diyor makaleler ama Çarşamba tekrar test istedi bir fikri olan var mı

10. Gün 9.91 çıktı ben anlamadım sanırım kimsayasl diyor makaleler ama Çarşamba tekrar test istedi bir fikri olan var mı
Him bu tarihte daha mi fazla.cikmali daha yapmadım ben yarın gideyim.diyorum varsa çıkar sanırım ama 5 üstü gebelik diye biliyorum

Bnde senden 1 sonra tranfer oldum 3.gun embriyosu .. test icin 12 mayıs dedi doktor bnde 10 mayısta mi versem diye düşünüyorum idrar yapmiycwm yanlış çıkar moralimi bozmayayim:)
Benimde 3. Gün embriyo su 10. Gün yapmamı istemişti 9.91 çıktı yani düşük ama çıkıyor senin bugün kaçıncı günün

Back
X