Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba. 3.gun embriyosu transfer edildi bugun 9.gunum erken gebelik testi yaptim silik cikti. Doktorum 15 gun snra kana bakalim dedi. Sizce bu teste gore hamilemiyim
Arkadaslar merhaba. 3.gun embriyosu transfer edildi bugun 9.gunum erken gebelik testi yaptim silik cikti. Doktorum 15 gun snra kana bakalim dedi. Sizce bu teste gore hamilemiyim
Bence pozitif hayırlı olsun
Ben 3. Gün embiryosunu 6.gun çok çok silik öğrenmiştim
Şimdi değerin katlanarak artması önemli doktor o nedenle geç çağırmıştır. Ama 15.gun de dayanamaz insan test test gününüzde ve
2 gün sonra tekrar kan verip doktorunuzu bilgilendirin
Bence pozitif hayırlı olsun
Ben 3. Gün embiryosunu 6.gun çok çok silik öğrenmiştim
Şimdi değerin katlanarak artması önemli doktor o nedenle geç çağırmıştır. Ama 15.gun de dayanamaz insan test test gününüzde ve
2 gün sonra tekrar kan verip doktorunuzu bilgilendirin