- 25 Mayıs 2017
- 978
- 639
- 103
İnşallah inşallahHayır sakın üzülmeyin dua edin hayırlısını isteyin inşallah yükselicektir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallahHayır sakın üzülmeyin dua edin hayırlısını isteyin inşallah yükselicektir![]()
56dan 136ya yükseldi çok şükürHayır sakın üzülmeyin dua edin hayırlısını isteyin inşallah yükselicektir![]()
Yaaaa maşallah çok sevindim bak boşuna üzdün kendini artık üzmek yok bebişini de üzme56dan 136ya yükseldi çok şükür![]()
Evet kuruntu yaptım o kadar zaman ama yine endişem tam geçmiş değil. Cuma günü de test istediler 300leri bulsun kese randevusu verelim diye. Cumayı da atlatırsam gerisi gelir inşallahYaaaa maşallah çok sevindim bak boşuna üzdün kendini artık üzmek yok bebişini de üzme![]()
Ay bilirim varya günler geçmek bilmiyor bende ilk testim 23 57 125 255 3 gün sonra 600 çıkmıştı 1 hafta sonra kese randevusu verdiler çok şükür inşallah sende güzel hayırlı sonuçlar alırsın canımEvet kuruntu yaptım o kadar zaman ama yine endişem tam geçmiş değil. Cuma günü de test istediler 300leri bulsun kese randevusu verelim diye. Cumayı da atlatırsam gerisi gelir inşallahteşekkür ederim canım desteğin için. İnsan en yakınlarından bile duymadığı teselliyi burda bulabiliyor.
![]()
Ne güzel artmış canım maşallahAy bilirim varya günler geçmek bilmiyor bende ilk testim 23 57 125 255 3 gün sonra 600 çıkmıştı 1 hafta sonra kese randevusu verdiler çok şükür inşallah sende güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım![]()
Ah ah sorma hele o transfer sonrası 10 gün geçmek bilmedi resmen ya Rabbim herkesin yardımcısı olsunNe güzel artmış canım maşallahinşallah bende güzel haberi alırım
geçmek bilmiyor saatler. Ne zor günlermiş
![]()
Güzel haberler bekliyoruzzzEvet kuruntu yaptım o kadar zaman ama yine endişem tam geçmiş değil. Cuma günü de test istediler 300leri bulsun kese randevusu verelim diye. Cumayı da atlatırsam gerisi gelir inşallahteşekkür ederim canım desteğin için. İnsan en yakınlarından bile duymadığı teselliyi burda bulabiliyor.
![]()
Yaaaaaaa nasıl sevindim anlatamammHemen güzel haberi veriyorum canım
10.gün: 56
12.gün:136
14.gün: ve bugün 397![]()
Nasıl rahatladım anlatamam geçmedi o 2 gün banaYaaaaaaa nasıl sevindim anlatamammgözün aydın rahat bi nefes almışsındır inşallah. Kaçıncı denemendii
![]()
Gerçekten zaman geçmiyorNasıl rahatladım anlatamam geçmedi o 2 gün banaelimiz ayağımız titredi öğrenirken
şimdi kese randevusu alacağız inşallah o zamana kadar da beklemek ne zormuş
ilk denememdi canım çift transferdi çok şükür tuttu.
Senin nasıl gidiyor sonuçların nasıl en sonkiler
İçini ferah tut canım oran yüksekse devam ediyor inşallah. Ama için rahat edecekse yine test ver kafan rahatlasınGerçekten zaman geçmiyorbizim değer iyi diye tekrar kan vermeme gerek yok dedi doktorum haftaya kese için gün verdi ama tabi içim içimi yiyor. Benim 7. Transferim hem çok yorgunum hemde çok merak ediyorum devam edecek mi diye
İnşallahhhh sağlıkla kucaklarımıza alırızİçini ferah tut canım oran yüksekse devam ediyor inşallah. Ama için rahat edecekse yine test ver kafan rahatlasın![]()
Aminn canım benimm inşallah. Keseyi kalp atışını da görüp beraber seviniriz inşallahİnşallahhhh sağlıkla kucaklarımıza alırıztekrardan gözün aydın çok sevindiiim
![]()