• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün Embriyosu

Hiç korkma umudunu yitirme.hep yazıyorum ama 3yunurtam toplandı 1tanesi 5.gune ulaştı hep dedim o günlere gttiyse bana da tutunur diye şükür 6+4olduk .inşallah seninde tutunacak bebislerin🥰
Yaa çok sevindim senin adına umarım kucağına sağ salim aldığın günleride görürsün…Veee darısı benim başıma🌹

Kızlar selam aranızda 3.gün embriyosu transferi olup olumlu sonuç alan var mı?Ben çift embriyo transferi olacağım pkoluyum şu an rahim dinlendirme sürecindeyim.
Benim embriyolarimda 3. Gun canim. 4 yil once iki tane dondurulmus emriyo transferim oldu. Bir tanesi tutundu. Tutunan embriyomda kendiliginden bolunup tek yumurta ikizi oldu. Bir bebegim dustu ama digerini saglikla kucagima aldim cok sukur. Yani 3. Yada 5. Gune takilma nasipte varsa oluyor. ☺️

Benim embriyolarimda 3. Gun canim. 4 yil once iki tane dondurulmus emriyo transferim oldu. Bir tanesi tutundu. Tutunan embriyomda kendiliginden bolunup tek yumurta ikizi oldu. Bir bebegim dustu ama digerini saglikla kucagima aldim cok sukur. Yani 3. Yada 5. Gune takilma nasipte varsa oluyor. ☺️
Ne kadar güzel bir hikayen var Allah nasip edince bir şekilde oluyor gerçekten Allah çocuğunun acısını yaşatmasın sana🌸🌸

Herhangi bir belirtiniz oldu mu acaba? Benim transferimin 10.günü, 3. Gün çift embriyom verildi ama belirtim vs yok gibi korkuyorum biraz 😔

Herhangi bir belirtiniz oldu mu acaba? Benim transferimin 10.günü, 3. Gün çift embriyom verildi ama belirtim vs yok gibi korkuyorum biraz 😔
Hayir hic belirtim olmamisti bende cok endiselenmistim tutmadi diye ama hamileliği ogrendikten sonra yasamistim ben blirtileri kasik batmasi lekelenme agizda kotu bi tat vs. Ki bebegim cok gec tutunmusti yani 12. Gün Kan degerim 42ydi. Belkde o yuzden belirtileri gec yasadim bilmiyorum. Ocak ayinda tekrar transfer oldum bund 8.gunden itibaren yogun adet sancisi yasadim negatifle sonuclandi zaten. Belirtiler kisiden kisiye değişiyor korkmayin

Hayir hic belirtim olmamisti bende cok endiselenmistim tutmadi diye ama hamileliği ogrendikten sonra yasamistim ben blirtileri kasik batmasi lekelenme agizda kotu bi tat vs. Ki bebegim cok gec tutunmusti yani 12. Gün Kan degerim 42ydi. Belkde o yuzden belirtileri gec yasadim bilmiyorum. Ocak ayinda tekrar transfer oldum bund 8.gunden itibaren yogun adet sancisi yasadim negatifle sonuclandi zaten. Belirtiler kisiden kisiye değişiyor korkmayin
İçim biraz rahatladı gerçekten, benim 10. Günüm arada bir sağda çok ince bir sızı haricinde birsey yok bu biraz korkutuyor beni, 8. Güh test yapmıstım negatifti bir daha da cesaret edemiyorum sağ tarafımda bazen cok hafif hissim var ama tutmamasından endiseliyim gerçekten 😔🙏🏻

Back
X