3.gun embriyosu

Kizlar ben bugün idrarda silik pozitifi gordum kan verdim 45 çıktı 3. Gun embriyosu bugün 9. Günümüz

Canım çok sevndim :nazar::emir_bebek:inş rabbimn izniyle gebeliğin daim olur saglıklı bi şekilde ilermen be kucagına almn nasip olsun bnde 7 günmdeyim malum saat 12 oldu yarın sayılır :1:bnde düşnmüyor değilm pazar pazartesi idrar testi yapim diyom ama bi yndan da tırsıyorum:18:hayırlısı baklım inş güzel sonuçlar alırız:16:

Canım çok sevndim :nazar::emir_bebek:inş rabbimn izniyle gebeliğin daim olur saglıklı bi şekilde ilermen be kucagına almn nasip olsun bnde 7 günmdeyim malum saat 12 oldu yarın sayılır :1:bnde düşnmüyor değilm pazar pazartesi idrar testi yapim diyom ama bi yndan da tırsıyorum:18:hayırlısı baklım inş güzel sonuçlar alırız:16:

Ayy sakın canım yapma kendine olumlu telkinde bulun duanı et bekle canım ben yaptım pişmanım :((

Ayy sakın canım yapma kendine olumlu telkinde bulun duanı et bekle canım ben yaptım pişmanım :((

İlk denememde de yapmıştı teste iki gün kla teste çıkmıştı ama kimyasal oldu tabiini bu sefr yüzümüz gülr cnm işte bi umut diyoruz hayırlısı baklım dualrım ettim herzamnki gbi hepimize şimdi yatyım bizmki uynıp kızmasın :1:yarın görüşürüz canm kndini üzme lütfen rabbim nasip etmişse olur elbet ama olmazsada üzlme dua sabır moral allhım elbette yüzmüzü gülderck inan:16:iyi gecelerin olsun:16:

İlk denememde de yapmıştı teste iki gün kla teste çıkmıştı ama kimyasal oldu tabiini bu sefr yüzümüz gülr cnm işte bi umut diyoruz hayırlısı baklım dualrım ettim herzamnki gbi hepimize şimdi yatyım bizmki uynıp kızmasın :1:yarın görüşürüz canm kndini üzme lütfen rabbim nasip etmişse olur elbet ama olmazsada üzlme dua sabır moral allhım elbette yüzmüzü gülderck inan:16:iyi gecelerin olsun:16:

Âmin cnm Allah rahatlık versin :))

kızlar 3. gun embrıyosunda tutunanlar
kac hucrelı kacıncı kalıte

vedeeeeeeee kacıncı gun ıdrarda gebelık cıktı ????
kanda degerlerınız kactı ????????????????????????

Bnm de 3.gun embriyosu ve 8.hucreliydi 10.gun idrarda silik cikti.11gun kanda 87 cikti 13.gun 120.97 cikti bgm tekrar kan tahliline gtcem ins.daha da yukselir

Transfer gunumude sayarsam 12. Gun idrar testi yaptim negatief cikti, yarin kan tahlili yaptirmam gerekiyor, idrarda cikmayip kanda belli olabilirmi? Moralim alt ust oldu ilk denememiz 3. Gun embryoduydu lutfen cvp verin

Transfer gunumude sayarsam 12. Gun idrar testi yaptim negatief cikti, yarin kan tahlili yaptirmam gerekiyor, idrarda cikmayip kanda belli olabilirmi? Moralim alt ust oldu ilk denememiz 3. Gun embryoduydu lutfen cvp verin

Canım benm ilk denememde teste gitmedn yapmştım idrarda çıkmamıştı knd çıktı ama kimyasal oldu inş seninki devam edr rbbimn izniyle dua et sabır moral allhım elbet yüzümüzü güldrcek:40:

9.gunde kan degerim 2.00 çıkmıştı. Bugün 13.gun degerim 6.7 çıktı. Hemşire negatife çok yakın ama 2 gün sonra tekrar kan testi yaptir takip edicez dedi. Degerim yukselirmi bilgisi olan ltf yardimci olsun. Bi umut lutfen

9.gunde kan degerim 2.00 çıkmıştı. Bugün 13.gun degerim 6.7 çıktı. Hemşire negatife çok yakın ama 2 gün sonra tekrar kan testi yaptir takip edicez dedi. Degerim yukselirmi bilgisi olan ltf yardimci olsun. Bi umut lutfen

Cnim umudunu kaybetme 2yken 6ya yukselmeside ilgnc bzi haber et ins hayirli haberlerni beklyruz

Ayy burda hamile kalanlar banaumut oldunuz.benimde carsamba gunu transferim olacak .bakalim ne olacak

Ayy ne muhtesem durum esra.mucize.benim basta 2 dendi 1 tane kondu son gun.benim 3 aydir rahimde sivi vardi .enfeksiyon yani.gecmedi doktorum siviyi transfer sirasinda alip oyle transfer yapicam dedi.transfer sirasinda bide baktik sivi gitmis.ne mutlu oldum.sonumuz hayirli olur ins.rabbimin mucizeleri.ayy bayiliyorum ikizlere.allah uzun saglikli omur versin bebeklerine

Back
X