3.gun embriyosu

Sagol cnm ..bende yatmıyorum...bu sefer fazla onemsemedim...idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum :) artik allahın takdiri...umarim bu sefer tutar

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Açıkçası bende gununden önce test yapmaya korkmuştum.akıntı başlayınca mecbur kaldım.ancak yaşayan insan anlıyor...güzel düşünelim güzel şeyler olsun..

günaydın kızlar bugün bizim 8. günümüz azıcık göğüslerim sızlıyor birde inceden midem bulanıyor tatsız bir durum yani ağzımın içi acı gibi bu ilaçların etkisi sanırım

benim 3. gün embriyosu . 9. gün aşam idrarda çok koyu kırmızı 2. çizgi çıktı. 12. gün 356 çıktı knda . bana 4 embriyo konmuştu tek bebek tuttu.

günaydın kızlar bugün bizim 8. günümüz azıcık göğüslerim sızlıyor birde inceden midem bulanıyor tatsız bir durum yani ağzımın içi acı gibi bu ilaçların etkisi sanırım
Bende grip oldum..hersey hastalikla belirtiler birbirine girdi :) bugun biraz belim agriyor..gigusker zaten hep şiş ve aciyor....kasiklarimda batmalar devam ediyor...dun gece adet olucam gibi agrim oldu..adet gunum yarin, bakalım ne olacak :(

Bende grip oldum..hersey hastalikla belirtiler birbirine girdi :) bugun biraz belim agriyor..gigusker zaten hep şiş ve aciyor....kasiklarimda batmalar devam ediyor...dun gece adet olucam gibi agrim oldu..adet gunum yarin, bakalım ne olacak :(

Hayırlısı olsun canım benm hiç belirtim yok 5 günüm bugun gögslrm de ne bir hasasiyt nede bir agrı hiç bişey yok sönk gbiyim sanki 11 şubtta allh ne yazdıysa o olcak kasklarmda agrı bile yok :40:aslında belirti aramyın diyolar raht olun diolar ama işte biz cok sabrsızız malum koly süreçler değil hakkımzda hayırlısı olsun inş iyi haberlerimxi almk nasip olur:40:

benim 3. gün embriyosu . 9. gün aşam idrarda çok koyu kırmızı 2. çizgi çıktı. 12. gün 356 çıktı knda . bana 4 embriyo konmuştu tek bebek tuttu.

Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşaallah :) darısı başımıza :)) banada 3 tane konuldu bugün 7. Gün bi brlirtim yok belim ağrıyor o kadar hayırlısı inşaallah....

Yarım saat sonra silik 2.cizgiyi gordum sizce gecerlimidir..teste 20 dk sonrası gecersiz diyor. .......arastirdim..bu sekilde gorupte hamile olanda var olmayanda var...ne dusunecegimi bilmiyorum

Arkadaşlar benimde 3. Gün embriyosu hafif göğüslerim ağrıyo birazda kasıklarım bi kaç gün önce adet ağrısı gibi ağrılar çektim geçti çok korktum adet olucam diye cımartesi test günüm bana bi belirti söyleyin lütfen bide gazınız oluyormu tranfser sonrası

Yarım saat sonra silik 2.cizgiyi gordum sizce gecerlimidir..teste 20 dk sonrası gecersiz diyor. .......arastirdim..bu sekilde gorupte hamile olanda var olmayanda var...ne dusunecegimi bilmiyorum
benim 8.gün idrarda tam 40 dakika sonra çooook silik çıktı aynı gün değerim 56 idi.yarın kan ver istersen sonuç seni şaşırtabilir :16:

benim 8.gün idrarda tam 40 dakika sonra çooook silik çıktı aynı gün değerim 56 idi.yarın kan ver istersen sonuç seni şaşırtabilir :16:
Kan testini P.tesi yaptiricam erken yaptirmaya korkuyorum cnm.....adet olacakmisim gibi yanmam var..cok korkuyorum olmadi diye...senin belirtin nelerdi cnm

Kan testini P.tesi yaptiricam erken yaptirmaya korkuyorum cnm.....adet olacakmisim gibi yanmam var..cok korkuyorum olmadi diye...senin belirtin nelerdi cnm
benim ki 5. gün embriyosuydu kasık ağrısı oldu bol bol.gece bile uyandırıyodu.gaz inanılmazdı.8 aylık hamile gibiydi karnım nefes bile alamıyordum.iştahım çok açıldı bi de her bulduğum yerde uyumaya başlamıştım.umarım bebişin yoldadır korkma :emir_bebek:

benim ki 5. gün embriyosuydu kasık ağrısı oldu bol bol.gece bile uyandırıyodu.gaz inanılmazdı.8 aylık hamile gibiydi karnım nefes bile alamıyordum.iştahım çok açıldı bi de her bulduğum yerde uyumaya başlamıştım.umarım bebişin yoldadır korkma :emir_bebek:

Merhaba bu belirtiler az çok bendede var c.tesi test günüm çok korkuyorum hem adet olmaktan şu ara hemde olumsuzluklardan

Umarım dedigin gibidir.....benimde kasık agrim daha cok batma cok oluyor ....adet olucam zaman midemde kasıklarımda yanma olurdu, bugun yine oyle oldu adet oldum olucam gibiyim.normalde yarın gunum......umarım bunlar normaldir

Kızlar transferin 9.gunu. .k.rengi ve pembemsi akintim oldu merkezi aradım yarin sabah tahlil yaptir dediler. Ben bu aksam yaptiricam. .aranizda bu durumu yasayan varsa lütfen yazsin...tek korkum bugun adet gunum olması. ..ama 1 saattir bisey gelmedi. Ins gelmez

Kizlar ben bugün idrarda silik pozitifi gordum kan verdim 45 çıktı 3. Gun embriyosu bugün 9. Günümüz

Back
X