- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.900
- 133
- 33
- Konu Sahibi Gelincik78
3. Gün embryosu 2 yumurtayla gebelik elde eden vr mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarın sonuç alcam ama umudum yok3. Gün embryosu 2 yumurtayla gebelik elde eden vr mı acaba
İçini gerah tut yaa sna öyle geliyodurBen yarın sonuç alcam ama umudum yok
Yaa cok sevndm bnde de ultrasonda 6 görüyolardı iki cıktı braz modum düştü gbi oldu ama rabbm o iki taneye saglık versn3. Gün tek embriyo ile hamile kaldım.
Hiç modun düşmesin, şükür ki iki tanesi döllenmiş, inşallah onlar sana hayırlı evlat olacakYaa cok sevndm bnde de ultrasonda 6 görüyolardı iki cıktı braz modum düştü gbi oldu ama rabbm o iki taneye saglık versnBugn ikisi döllenmş
Aynen hyrlısıyla insallahHiç modun düşmesin, şükür ki iki tanesi döllenmiş, inşallah onlar sana hayırlı evlat olacak![]()
Kalitesi nasıldı3. Gün tek embriyo ile hamile kaldım.
8 hücreli iyi kaliteydi.Kalitesi nasıldı
3. Gün ebryosu 8 hücreli oluyo yani8 hücreli iyi kaliteydi.
Evet 3. Gün embriyosunun kalitesi hücre sayısından belli oluyormuş, öyle okumuştum. 8 hücreliyse iyi kalitede demekmiş.3. Gün ebryosu 8 hücreli oluyo yaniBakalm bn ne yapcm
![]()
Bugn arcam yne 9 da ayy cok heycanlıEvet 3. Gün embriyosunun kalitesi hücre sayısından belli oluyormuş, öyle okumuştum. 8 hücreliyse iyi kalitede demekmiş.
Ben kızımda oğlumda 3. Gün embriyosuydu ikisi de 2. Kaliteydi nasip oldu şükür birisi 8.5 birisi 2.5 yaşında3. Gün embryosu 2 yumurtayla gebelik elde eden vr mı acaba
Benimkiler 8 hücreliydi ama 2. Kaliteydi çünkü içerisinde fragmantasyaonlar vardı yani ölü hücreler ama şükür kızımda da oğlımda da tuttu ama 6 kere tedavimin 2 si tuttu kıızm 8.5 yaşında oğlum 2.5 yaşında ikisi de sağlıklıEvet 3. Gün embriyosunun kalitesi hücre sayısından belli oluyormuş, öyle okumuştum. 8 hücreliyse iyi kalitede demekmiş.
Maşallah, Allah bağışlasınBenimkiler 8 hücreliydi ama 2. Kaliteydi çünkü içerisinde fragmantasyaonlar vardı yani ölü hücreler ama şükür kızımda da oğlımda da tuttu ama 6 kere tedavimin 2 si tuttu kıızm 8.5 yaşında oğlum 2.5 yaşında ikisi de sağlıklı
Ben kızımda oğlumda 3. Gün embriyosuydu ikisi de 2. Kaliteydi nasip oldu şükür birisi 8.5 birisi 2.5 yaşında
İki gün ayrı ayrı zamanlarda mı oldu anlamadm bnEmbriyonun kaçıncı gün olduğunun önemi olmadığını düşünüyorum naçizane fikrim. Bana çift embriyo transferi yapıldı biri 5.gün çok iyi kalite diğeri 6.gün iyi kalite ama ikisi de tutmadı ve görünürde hiçbir problem de yoktu. O yüzden içinizi ferah tutun bol dua edin Rabbime emanet edin![]()
Çift embriyo dedim birisi 5.güne kadar giden embriyoydu, diğeri 6.güne giden embriyoydu. İkisini aynı anda transfer ettilerİki gün ayrı ayrı zamanlarda mı oldu anlamadm bnyoksa biri geriden mi geliyodu
Tsk ederm allah razı olsnÇift embriyo dedim birisi 5.güne kadar giden embriyoydu, diğeri 6.güne giden embriyoydu. İkisini aynı anda transfer ettiler
Neyi anlamadığınızı anlamadım ki
Neyse
Hayırlı ve sağlıklı evladınız olsun