3. Gün embryosu 2 yumurta

Evet 3. Gün embriyosunun kalitesi hücre sayısından belli oluyormuş, öyle okumuştum. 8 hücreliyse iyi kalitede demekmiş.
Benimkiler 8 hücreliydi ama 2. Kaliteydi çünkü içerisinde fragmantasyaonlar vardı yani ölü hücreler ama şükür kızımda da oğlımda da tuttu ama 6 kere tedavimin 2 si tuttu kıızm 8.5 yaşında oğlum 2.5 yaşında ikisi de sağlıklı

Embriyonun kaçıncı gün olduğunun önemi olmadığını düşünüyorum naçizane fikrim. Bana çift embriyo transferi yapıldı biri 5.gün çok iyi kalite diğeri 6.gün iyi kalite ama ikisi de tutmadı ve görünürde hiçbir problem de yoktu. O yüzden içinizi ferah tutun bol dua edin Rabbime emanet edin💐

Embriyonun kaçıncı gün olduğunun önemi olmadığını düşünüyorum naçizane fikrim. Bana çift embriyo transferi yapıldı biri 5.gün çok iyi kalite diğeri 6.gün iyi kalite ama ikisi de tutmadı ve görünürde hiçbir problem de yoktu. O yüzden içinizi ferah tutun bol dua edin Rabbime emanet edin💐
İki gün ayrı ayrı zamanlarda mı oldu anlamadm bn🤔 yoksa biri geriden mi geliyodu

İki gün ayrı ayrı zamanlarda mı oldu anlamadm bn🤔 yoksa biri geriden mi geliyodu
Çift embriyo dedim birisi 5.güne kadar giden embriyoydu, diğeri 6.güne giden embriyoydu. İkisini aynı anda transfer ettiler
Neyi anlamadığınızı anlamadım ki
Neyse
Hayırlı ve sağlıklı evladınız olsun

Çift embriyo dedim birisi 5.güne kadar giden embriyoydu, diğeri 6.güne giden embriyoydu. İkisini aynı anda transfer ettiler
Neyi anlamadığınızı anlamadım ki
Neyse
Hayırlı ve sağlıklı evladınız olsun
Tsk ederm allah razı olsn☺️ Bir embryoyu verdiler digerinin kalitesi düşükmş😔 ne yapalm rabbm benmle olana saglık ömür versn

Back
X