Transfer sonrası kanama

Malesef değerim 20lere düşmüş. Yine kimyasal gebelik. Ben elendim sizlere iyi şanslar dilerim

benimde transferden beri kanamam devam ediyor kızlar çok mutsuzum tutmadı galiba kahverengi bazen pembe olacak şekilde bi kaç kere de pıhtı gördüm ama regl kankı gibi değil ilk tüp bebek denemem

Malesef değerim 20lere düşmüş. Yine kimyasal gebelik. Ben elendim sizlere iyi şanslar dilerim
Şuan yattığım yerden benim gibi yaşayan var mı diye bakıyordum bende 35 yaşındayım 7senedir mücadele veriyorum transferimin 5.günü dün geceden itibaren aynı senin gibi lekelenme ve şimdi kırmızıya dönük kanama ve sancım var bel ağrısı adetimin 23. Günündeyim idrar testleri negatif çok üzüldüm senin durumuna benimde 2 düşüğüm bir negatifim var dilerim Allah'tan sana en kolayından ve en tez zamanda kucağını doldursun. Sanırım bende kimyasal olacağım ya da hiç tutmamış olacak şunu merak ettim kan testinde negatif aldıktan sonra ne zaman regli oldun?

Şuan yattığım yerden benim gibi yaşayan var mı diye bakıyordum bende 35 yaşındayım 7senedir mücadele veriyorum transferimin 5.günü dün geceden itibaren aynı senin gibi lekelenme ve şimdi kırmızıya dönük kanama ve sancım var bel ağrısı adetimin 23. Günündeyim idrar testleri negatif çok üzüldüm senin durumuna benimde 2 düşüğüm bir negatifim var dilerim Allah'tan sana en kolayından ve en tez zamanda kucağını doldursun. Sanırım bende kimyasal olacağım ya da hiç tutmamış olacak şunu merak ettim kan testinde negatif aldıktan sonra ne zaman regli oldun?

Ben dün kan testi yaptirdim transfer 11 gun değer 2 yani tutmamış bende çok üzüldüm 8 yildir uğraşıp duruyorum Allah yardımcınız etsin

Kararsız kalmaktansa test yaptırmaya karar verdim 4.33 çıktı transferin 6.günü sanırım çok düşük bir değer. Bir önce li transferimiz de 8.gün 10 çıkmıştı ve 20 ye yükselip kalmıştı kimyasal gebelik olmuştu. Off yıllardır uğraşıyorum çok bunaldım.
Başka bi merkezle görüşmeyi denediniz mi? Bizim ilk seferde tutmuştu

Back
X