3 gün emriyosu 8 gün test sonuçu

nirun2259

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
87
29
3
39
Merhaba kızlar 3 gün emriyosu transfer 8 gün negatif görüp idrarda sonrasında pozitif olan var mı 🙏🙏🙏

Merhaba😊 benim negatif cikmamisti ama 11. Gun idar testimde cok silik ikinci cizgi cikti 10. Gunde yapsaydim bile silik cizgide cikmazdi sanirim hayalet cizgiydi bildigin gidip kan verdim 42 cikti sonucum kanada idrarada cok gec gecmis yani erken olabilir 8. Gun

Merhaba😊 benim negatif cikmamisti ama 11. Gun idar testimde cok silik ikinci cizgi cikti 10. Gunde yapsaydim bile silik cizgide cikmazdi sanirim hayalet cizgiydi bildigin gidip kan verdim 42 cikti sonucum kanada idrarada cok gec gecmis yani erken olabilir 8. Gun

Teşekkürler kanda 6 gün rahatsızlanınca bakıldı negatifti 3 gün emriyosu için çok erkendi neyse kafaya takmadım 8 gündeyim erken gebelik testinde negatif normal 5 liralık teste ışığa tutarak ancak görünen bir çizgi

3. Gün embryosu için erken yapmışsın testi önce kana sonra idrara geçiyor o yüzden çıkmamış olabilir canım en iyisi gününü bekleyip kan vermek inslalah güzel haber alırsın 🙏😘

Kizlar benim de bir sorum var. 9 gun once 3 gunluk embriyo transfer edilmisti. Transferin 6. gunu kahverengi lekelenmem oldu, yerlesme kanamasi diye sevindim ancak bugun (yani 9. gun) kanda beta hcg negatif cikti (2 den az). Doktorum 11. gun kan testi yaptirabilirsin demisti. Saniyorum BFN degil mi :KK43:

Kizlar benim de bir sorum var. 9 gun once 3 gunluk embriyo transfer edilmisti. Transferin 6. gunu kahverengi lekelenmem oldu, yerlesme kanamasi diye sevindim ancak bugun (yani 9. gun) kanda beta hcg negatif cikti (2 den az). Doktorum 11. gun kan testi yaptirabilirsin demisti. Saniyorum BFN degil mi :KK43:
Doktorunuz 11. gun yaptırın dediyse 2.3 gün daha bekleyin. İnşallah yerleşme kanaması olmuştur ve bebeğiniz sıkı tutunmuştur size. Moralinizi bozmayın Allaha tevekkül edin. İnşallah gönlünüze göre versin.

• Beğen
Reactions: lo2

Evet çok sabır göstermek gerek ben çok yazı okudum araştırdım 12 gün negatif gören kanda vardı 14 gün 45 sonuç alan üzülme lütfen az daha sabır

Evet çok sabır göstermek gerek ben çok yazı okudum araştırdım 12 gün negatif gören kanda vardı 14 gün 45 sonuç alan üzülme lütfen az daha sabır

Ayy cok tesekkurler, biraz moral oldu. Hepimizin dilekleri kabul olur insallah.

Back
X