Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam 5 gün önce dondurulmuş 5. Gün 3BB embriyosu transfer yapıldı, bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Daha önce 2 kere başarısız sonuçlanan transferim var. Kendimi boşlukta hissediyorum benim gibi olup olumluya dönen oldu mu aranızda.
Selam 5 gün önce dondurulmuş 5. Gün 3BB embriyosu transfer yapıldı, bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Daha önce 2 kere başarısız sonuçlanan transferim var. Kendimi boşlukta hissediyorum benim gibi olup olumluya dönen oldu mu aranızda.
Beşinci gün embriyosu olduğu testlerde daha erken çıkıyormuş. Adet olacakmış hissiyatı da baskın olunca insan olumsuza çok çabuk kayıyor. Teşekkür ederim inş
Ben normalde sabırlıydım balım bu 3. Tüp bebek denememiz. ikisinde de olumsuz olduğunu kan verdiğimde öğrendim yıkılmıştım. Şuan biraz yorgunluğun verdiği telaş var üstümde. Tekrar yaşamaktan korkuyorum aynı şeyleri.