Transfer sonrası 5.gün negatif sonuç

gezengen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
9
0
1
35
Selam 5 gün önce dondurulmuş 5. Gün 3BB embriyosu transfer yapıldı, bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Daha önce 2 kere başarısız sonuçlanan transferim var. Kendimi boşlukta hissediyorum benim gibi olup olumluya dönen oldu mu aranızda.

Selam 5 gün önce dondurulmuş 5. Gün 3BB embriyosu transfer yapıldı, bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Daha önce 2 kere başarısız sonuçlanan transferim var. Kendimi boşlukta hissediyorum benim gibi olup olumluya dönen oldu mu aranızda.
5 gün çok çok erken canım daha beta bile yeni yeni ssalgılamaya başlamıştır idrara nasıl karışsın. Stres yapmamaya çalış inşallah bebeğin seninledir ♥️

Beşinci gün embriyosu olduğu testlerde daha erken çıkıyormuş. Adet olacakmış hissiyatı da baskın olunca insan olumsuza çok çabuk kayıyor. Teşekkür ederim inş 🥰

Canım bence beklemelisin forumda 6.7 gün negatif görüp pozitif dönen çok kişi var. Hemen kendini bırakma öyle bence 10.güne kadar sabret

Yarın tekrar yapacağım test, ama çoğunluk 4. Gün silik çizgi olan kasetleri paylaşınca bir şeyler ters gidiyor hissi yaşıyorum

Yarın tekrar yapacağım test, ama çoğunluk 4. Gün silik çizgi olan kasetleri paylaşınca bir şeyler ters gidiyor hissi yaşıyorum
Onlara bakma bazı kişilerin embriyoyu koyar koymaz şakkadanak tutunuyor , bazı minik embriyocuklar da içeride dolanıp kendine yer seçmesi zaman alıyor 💅

Doktorun hangi gün test yap dediyse o günü baz al canım. Daha dur şimdiden test yapılır mı hiç

Ben normalde sabırlıydım balım bu 3. Tüp bebek denememiz. ikisinde de olumsuz olduğunu kan verdiğimde öğrendim yıkılmıştım. Şuan biraz yorgunluğun verdiği telaş var üstümde. Tekrar yaşamaktan korkuyorum aynı şeyleri.

Back
X