E Etonur Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2019 19 3 86 4 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Etonur #1 Selam kızlar 3. Gün taze 2 embriyo transferi yapıldı bugün 9. Gün bi kaç saat önce lavobaya girdim peçeteye pembemsi bir kanama geldi moralim baya bozuldu ama devam etmedi yerleşme kanaması olabilir mi belim ağrıyor birazda.
Selam kızlar 3. Gün taze 2 embriyo transferi yapıldı bugün 9. Gün bi kaç saat önce lavobaya girdim peçeteye pembemsi bir kanama geldi moralim baya bozuldu ama devam etmedi yerleşme kanaması olabilir mi belim ağrıyor birazda.
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.412 238 4 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Etonur #2 10. günde testte çıkmıştı benim, acile gidip durumu anlatsanız beta’ya bakarlar bence
E Etonur Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2019 19 3 86 4 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Etonur #3 sherlockdomestt .!.: 10. günde testte çıkmıştı benim, acile gidip durumu anlatsanız beta’ya bakarlar bence Genişletmek için tıkla... Şuan çalışıyorum gecedeyim ama bakalım devm etmezse giderim yarın
sherlockdomestt .!.: 10. günde testte çıkmıştı benim, acile gidip durumu anlatsanız beta’ya bakarlar bence Genişletmek için tıkla... Şuan çalışıyorum gecedeyim ama bakalım devm etmezse giderim yarın