- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kkaardelen
Ve sonra ki birliliklemizde öyle bir şey hiç olmadı.İlişki sırasında mı oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve sonra ki birliliklemizde öyle bir şey hiç olmadı.İlişki sırasında mı oldu ?
Bence , o ilişki anında çatlama vs oluyor vajina da öyle bi şey olabilir zorlama gibi bi şey olduysaVe sonra ki birliliklemizde öyle bir şey hiç olmadı.
Bence de. Her seferinde “acaba” diyor insan.Bence , o ilişki anında çatlama vs oluyor vajina da öyle bi şey olabilir zorlama gibi bi şey olduysa
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır benimkide yerleşme kanamasına benziyordu ama ardından adet gördüm. Adet öncesi lekelenmeyle yerleşme kanaması da benziyormuş. Senin testin de silik de olsa pozitif çıkmış 1 hafta sonra adet tarihin zaten . 1 hafta sabret sonra kan ver Allah'ın izniyle gebelik vardır inşallahMerhaba ben de adetin 20. Günün gecesi Ve 21
Gunu ovulasyon testinde pik gördüm 21. Gün gecesi çatlama oldu .19.21 ve 22. Günleri değerlendirdim gynoseed jel ile yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı fakat 4 gün olacak ara ara devam ediyor ama asla adet kanı değil bı kaç damla açık kahve leke gün içinde günlük pede bulaşıyor günde 1-2 defa geliyor ve iki defa lekelenmenin içinde ip gibi uzun kahve bişey gördüm.bu gün yumurtlamanın 8. Günü erken yaptım biliyorum belirtilerim var bende kaset test yaptım ama çok hayali çizgi çıktı flaşla bakınca zor görünüyor biraz 2 testte de o şekilde çıktı sonradan koyulasip belirginlestiadetime 7-8 gün var Bu yaşadığım yerleşme kanaması mi başka bişey mi simdi ben kan versem varsa çıkar mı kanda yoksa daha erken mi beklemem mi lazım ne zaman kan vermem gerekiyor daha önce de dusuklerim ve kimyasal gebeliğim var
Aminn inşallah ya çok teşekkür ederim mesajın içinMerhaba ben seni diğer konudan merak edipte geldim ve hesapladim 21de catladiysa üzerine 14 ekleyince ayin kasim 4/5 gibi regl olman gerekiyor ve bu zamana kadarda test pozitif cikmasi gerekiyor yani gec döllenme olsa bile şuanda test pozitif çikmali, regl oluyorsun ama kendini strese soktuğun için belki kanamalarinda kesintili oluyor , ama umudunu kesme tatlim inşallah rabbim her çocuk isteyene nasip etsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim sadeceBence de. Her seferinde “acaba” diyor insan.
Onu normal kabul ediyorlar bende evlenmeden once her 34 gunde bir adet olurdum evlendim ve 3 ay sonra 28 gune değişmişti , ve hep oyle devam etti , doktor duphaston ilac yazdi ve ondan sonra duzenli adetim duphaston birakinca yeniden bozuldu ve 37 gun sonra pldum bu ayda 32/33 gunluk donguye girdim yumurtlamaya gore hesaplayinca oyle ciktiAminn inşallah ya çok teşekkür ederim mesajın içinben normalde hep gecikmeli adet görürdüm. Bu son birkaç aydır düzene girmişti. Geçen ay ilk defa 1 gün erken oldum. Bu ay da 2 gün erken oldum. Pcosum olduğu için bu gecikmelerin olmamasına ve üstüne erken adet olmama şaşırıyorum sadece böyle olan var mıdır acaba ya
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acabaRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim sadece
evet ya bende evlendikten sonra düzene girdi. Sende pcos var mıydıOnu normal kabul ediyorlar bende evlenmeden once her 34 gunde bir adet olurdum evlendim ve 3 ay sonra 28 gune değişmişti , ve hep oyle devam etti , doktor duphaston ilac yazdi ve ondan sonra duzenli adetim duphaston birakinca yeniden bozuldu ve 37 gun sonra pldum bu ayda 32/33 gunluk donguye girdim yumurtlamaya gore hesaplayinca oyle cikti
Sanirim yok, kan sonuclarina gore sinirdan alt seviyedeyim pcosa yakinim ama yumurtalik rezervi yuzunden amh 5,4 gibi bir şeydievet ya bende evlendikten sonra düzene girdi. Sende pcos var mıydı
Yapabiliyorsan doktoruna da danışarak tabi arada soğan kürü kullan iyi geliyor rahim sağlığına. Ama kullanacağın zaman gebelik olmadığından emin ol ve adet döneminden 3 gün sonra kullanSanirim yok, kan sonuclarina gore sinirdan alt seviyedeyim pcosa yakinim ama yumurtalik rezervi yuzunden amh 5,4 gibi bir şeydi
Sogan kuru kullanilan ayda gebe kalmamaniz gerekiyor bunu unutmayinYapabiliyorsan doktoruna da danışarak tabi arada soğan kürü kullan iyi geliyor rahim sağlığına. Ama kullanacağın zaman gebelik olmadığından emin ol ve adet döneminden 3 gün sonra kullan
Amin İnşallah. Benim vitaminlerim eksikmiş. Her şeyi aldık ama daha kullanamadık. Bu aralar tadilat, taşınma olaylarımız var biraz stresli geçiyor, o yüzden doğru düzgün değerlendiremiyoruz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim sadece
Aynen ya Allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuşSogan kuru kullanilan ayda gebe kalmamaniz gerekiyor bunu unutmayin
Bu süreçte gebeliği kafandan çıkar en çok onun stresi yorar zaten seniAmin İnşallah. Benim vitaminlerim eksikmiş. Her şeyi aldık ama daha kullanamadık. Bu aralar tadilat, taşınma olaylarımız var biraz stresli geçiyor, o yüzden doğru düzgün değerlendiremiyoruz.
Bazen adetten hemen sonra ilişkiye girmek ya da çok sık ilişkiye girmek de lekelenme yapabiliyor. vücudumuz her ay farklı olabilirHiçbir zaman böyle olmamıştı geldi mi hemen kısa sürede adetim gelirdi. Bu bildiğiniz nokta nokta lekelenme. En fazla yarım parmak kadar bişey. Hiç adet gibi değil. Bi de yerleşme olsa bugün kan testi yaptığımda çıkmaz mıydı kanda
Merhaba canm bu ay doktorumla yumurta çatlaması takip ettik femera verdi 5 gün kullandım sonra ara verdim gittim 2 tane yumurta çatlamış ilişki falan oldu 5.6 gündür aşırı kasık ağrım var ayakta duramıyorum uzanınca geçiyor bugün de belim çok şiddetli ağırıyr adetime 2 gün kaldı test yapsam çıkarmı acaba yada kan versem ama içim hep diyor ki oldu bu defa vucududum daki değişikliği hissediyorum sağ tarafımda bişey var yani kaşık ağrılarım baya şiddetliydi ama uzanınca geçiyorYumurtlamadan 5-7-10 gün sonra yerleşme kanaması görmek mümkün. Yerleşme kanaması bittikten sonra beta değeri hızla yükselmeye başlıyor . Bu yüzden kanama bitince 4-5 gün içinde kanda pozitif çıkar . Ama adet gününüzü de bekleyebilirsiniz kesin sonuç için
Ben eğer sabredebilirsen bi iki gün daha sabret derim. Çünkü bazen yalancı negatifte çakabiliyor boşu boşuna strese girmeyin.Merhaba canm bu ay doktorumla yumurta çatlaması takip ettik femera verdi 5 gün kullandım sonra ara verdim gittim 2 tane yumurta çatlamış ilişki falan oldu 5.6 gündür aşırı kasık ağrım var ayakta duramıyorum uzanınca geçiyor bugün de belim çok şiddetli ağırıyr adetime 2 gün kaldı test yapsam çıkarmı acaba yada kan versem ama içim hep diyor ki oldu bu defa vucududum daki değişikliği hissediyorum sağ tarafımda bişey var yani kaşık ağrılarım baya şiddetliydi ama uzanınca geçiyor
Ay cikarrr yapınMerhaba canm bu ay doktorumla yumurta çatlaması takip ettik femera verdi 5 gün kullandım sonra ara verdim gittim 2 tane yumurta çatlamış ilişki falan oldu 5.6 gündür aşırı kasık ağrım var ayakta duramıyorum uzanınca geçiyor bugün de belim çok şiddetli ağırıyr adetime 2 gün kaldı test yapsam çıkarmı acaba yada kan versem ama içim hep diyor ki oldu bu defa vucududum daki değişikliği hissediyorum sağ tarafımda bişey var yani kaşık ağrılarım baya şiddetliydi ama uzanınca geçiyor
Benim iliski sirasinda oldu. Bugun regl gunum ama olmadım. Bel ve kasik agrim var. Hafif pembe leke geldi iliskiden sonra peçeteye. 4 saattir devamı da gelmedi.İlişki sırasında mı oldu ?