Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla dört aydır birlikteyiz...farklı şehirlerde olduğumuz için ayda bir iki kez görüşüyoruz teyzemlerde kalıyorum kaldığım süre zarfında zaman geçiyorduk..onun dışında da sürekli telefonla görüşürdük.işi yoğun olduğu için gelebilme imkanı olmadığını söylerdi sadece pazarı boştu aramızdaki mesafede 7 saat gelip gitme bir gün içinde imkansızdı onun için her neyse geçenlerde ben yine gittimm herşey güzeldi....lakin annem sorun çıkartıyordu sürekli gidiyorsun ben arada kalıyorum bu böyle olmaz dedi....bende açtım telefonu ben sorun yaşıyorum başka bir alternatif bulabilirmisin dedim neyse iş teli çaldı kapattı...bu kişi beni yatmadan önce gündüz falan hep arardı.....o gün konuştuğumuzda saat altıydı.....gece oldu ses yok..gece mesaj attım ......bu ilşki çok güzel gidiyor diyorsan ve oldukça ciddiysen kafamdaki soru işaretlerini yoketmeliydin..ailen her aradığında neden farklı yere gidip konuştun....kaç kez geldm tek yaptığımız yemek ye çay iç gez niçin ciddi konular konuşmadık....ciddiyeti teyit eden tek şey yüzük değildir buna benzer yaklaşımların neden olmadı.....tüm bu soruları aylardır ciddiye almadın üstünde durmadın...hangi yolda yürüdüğümü bilmek zorundayım eğer adımlarım çifter çifterse bunun karşılığında net şeyler bulmak zorundayım düşün ve biz nerdeyiz nereye geldik geçiştirmeden bilmek istiyorum ..........diye yazmıştım...........aradan üç gün geçti altıda yaptığımız konuşmadan bu yana ses yok.....dün mesaj attım suskunluğuna anlam veremiyorum,onca yaşananın hiçbir anlamı yokmuş demek ki diye yine ses yok...bugün aradım teli çalıyor ama cevap yok.......BEN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM .....