- 30 Ocak 2025
- 186
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
Merhaba kızlar 3. Gün orta kalite embriyosu tutan ve sağlıklı çocuk dünyaya getiren varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun ne oldu canımİnşallah canım
NegatifSonucun ne oldu canım
Kimsenin hikayesi kimseye benzemiyor inanın kısmet bu işler benimde 3. Gün emriyosu ya 8 ya 10 güçteliydi tam hatırlamıyorum tuttu ama dış gebelik oldu tüpüme tutunmuş yani aslında tüpümde hasar olduğu için tüpüme tutunmuş emriyoyla alakalı değil aslında çok sağlıklı bir emriyoymuş kalp atışlarını dinlerim tüplerde bile bu kadar gelişmesi çok sağlıklı olduğunu gösterir dedi yani 3. Gün diyip geçmeyin gerçekten belli olmuyor.İnş her şey gönlünüzce olurBana da 3. gün iyi-orta kalite transfer yapılacak. Konuyu takipteyim. İnşallah tutar geride başka embriyom yok
Amin inşallah sizin de gönlünüzce olurKimsenin hikayesi kimseye benzemiyor inanın kısmet bu işler benimde 3. Gün emriyosu ya 8 ya 10 güçteliydi tam hatırlamıyorum tuttu ama dış gebelik oldu tüpüme tutunmuş yani aslında tüpümde hasar olduğu için tüpüme tutunmuş emriyoyla alakalı değil aslında çok sağlıklı bir emriyoymuş kalp atışlarını dinlerim tüplerde bile bu kadar gelişmesi çok sağlıklı olduğunu gösterir dedi yani 3. Gün diyip geçmeyin gerçekten belli olmuyor.İnş her şey gönlünüzce olur
Sen transfer oldun muAmin inşallah sizin de gönlünüzce olur![]()
Yok aşkım rahim kalınlaştırıyoruz şu an estrofem kullanıyorum. Cuma kontrolüm var kısmetse haftaya transferSen transfer oldun mu
EvetMerhaba kızlar 3. Gün orta kalite embriyosu tutan ve sağlıklı çocuk dünyaya getiren varmı?
İnşallah tutmuştur canım günler çok zor geçiyor gerçekten test günü gelmek bilmediEvet2020 de 3. Gün iki embriyo transfer edildi birisi tuttu. Şimdi 4 yaşında
Kalitesini bilmiyorum ama. Bu sene tekrar 3. Gün iki embriyo transferim oldu. Yarında test günüm bakalım
![]()
Canım benim 22 yumurtam döllendi bi gecede hepsi gelişmeyi bıraktı 4 tane vardı acil transfer oldum 3. Gün embriyosuNegatif
Olur tabıkıde bıtanem neden olmasın rabbim ol derse olır bu 5-3 fark etmez ki inşallah saglıkla kucağına alcan gunlerı de görürsünMerhaba kızlar 3. Gün orta kalite embriyosu tutan ve sağlıklı çocuk dünyaya getiren varmı?
Test gününü beklemek değil de kanı verdikten sonra sonucun çıkmasını beklemek strese sokuyor beniİnşallah tutmuştur canım günler çok zor geçiyor gerçekten test günü gelmek bilmedibütün belirtilerimde geçti artık cuma günü basıl gelicek bilmiyorum