Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler peki belirtileriniz nelerdi.. ? inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızmerhaba 10 gün kan verdim 47 çıkmıştı değerim. 7. Gün çok silik çıkmıştı testte de.
Kucağıma aldım şuan 5 yaşındaTeşekkürler peki belirtileriniz nelerdi.. ? inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Kaçıncı gün oldu transferin :) ben söylemiştim galiba daha önce t+7 de 46 ydı daha önce de t+8 42 ydiKızlarrrr 3. Gün Embriyo transferi olupta pozitif görenler yardımcı olabilir mi ? Kaçıncı gün kan testi verdiniz? İdrarda hangi gün pozitif gördünüz?
Bizde de sperm problemi var sayı ve hız değerleriniz ne kadardı acabaKucağıma aldım şuan 5 yaşındaikinci tüp bebek sürecindeyim hatta. Hiç belirtim de yoktu, bu yüzden modum bile düşmüştü tutmadı mı acaba diye
11 Eylül transfer yarın t+8 olcak 3. Gün embriyosu muydu sizin ? MaşallahKaçıncı gün oldu transferin :) ben söylemiştim galiba daha önce t+7 de 46 ydı daha önce de t+8 42 ydi
MaşallahKucağıma aldım şuan 5 yaşındaikinci tüp bebek sürecindeyim hatta. Hiç belirtim de yoktu, bu yüzden modum bile düşmüştü tutmadı mı acaba diye
Evet 3 tü hafif hafif artık beta başlamıştır seninde varsa İnşllah11 Eylül transfer yarın t+8 olcak 3. Gün embriyosu muydu sizin ? Maşallah![]()
8.gün lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır diye 9.sabahı test yaptım silik çıktıLütfen 3. Gün transferi olupta pozitif görenler yardımcı olabilir mi ? Kaçıncı gün kan testi verdiniz? İdrarda hangi gün pozitif gördünüz?
8.gün lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır diye 9.sabahı test yaptım silik çıktı12.gün de kan testinde 248 ile öğrendik
![]()
Maşallah8.gün lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır diye 9.sabahı test yaptım silik çıktı12.gün de kan testinde 248 ile öğrendik
![]()
Bugünde idrar negatif çıktı transfer+ 8 . Gün artık yapmayacağım moralim bozuldu.. Yarın acilde iğnem var vurulmam gereken beta baktırabilirim aslında ama korkuyorum 9. Gün baktırmaya doktor çarşamba baktır dedi.Evet 3 tü hafif hafif artık beta başlamıştır seninde varsa İnşllah![]()
Çarşamba çok fazla ya pazartesi falan da olur kesin net çıkar çünkü bence bugünde net çıkar var ya da yok ama sen stres durumuna göre karar vermelisin. Ben dayamıyorum çünküBugünde idrar negatif çıktı transfer+ 8 . Gün artık yapmayacağım moralim bozuldu.. Yarın acilde iğnem var vurulmam gereken beta baktırabilirim aslında ama korkuyorum 9. Gün baktırmaya doktor çarşamba baktır dedi.
İşte bende salıya kadın dogumdan randevu aldım çarşamba kalçadan iğnem var çünkü onu olumsuz olursa vurdurmamak için..Çarşamba çok fazla ya pazartesi falan da olur kesin net çıkar çünkü bence bugünde net çıkar var ya da yok ama sen stres durumuna göre karar vermelisin. Ben dayamıyorum çünkü![]()
İnşallah çok güzel haberler alırsın ailenle paylaşırsınİşte bende salıya kadın dogumdan randevu aldım çarşamba kalçadan iğnem var çünkü onu olumsuz olursa vurdurmamak için..
Tüp bebek yaptırdığımız gün 22 milyon sayı vardı. İleri hız da 5-6 arasıydı.Bizde de sperm problemi var sayı ve hız değerleriniz ne kadardı acaba
Peki kaçtan 22 milyona kaç ayda çıkmıştıTüp bebek yaptırdığımız gün 22 milyon sayı vardı. İleri hız da 5-6 arasıydı.
Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 5 6 milyon civarıydı ameliyat oldu 14 ayda 22 milyon oldu tabi sürekli takviye vs kullandık.Peki kaçtan 22 milyona kaç ayda çıkmıştı