Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim regl 6 gün varken 8 çıkmıştı sizinkisi geç döllenmedir yani şöyle 8 değeri bile yükselmişti sizinkisi 16 2 güne bir artışa bakınKızlar selam, hsg çektirmiştim bu ay ve pcos var, 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz ama gebe kalamadım bu ay gecikince kan verdim beta 16 çıktı 2 gün sonra tekrar verecem ama çok korkuyorum kimyasal vs olabilir mi ? Benim gibi olup gebeliği güzel ilerleyen oldu mu
Doktor pcosda geç döllenme olur dedi ama bilmiyorum korkuyorum çok stresliyimBenim regl 6 gün varken 8 çıkmıştı sizinkisi geç döllenmedir yani şöyle 8 değeri bile yükselmişti sizinkisi 16 2 güne bir artışa bakın
Bence stres yapmayın çok olarak bi hamilelik var strese sokmayın kendinizi artılı izleyin pcoslarda oluyo geç döllenme siz böyle yaparsanız belki gelişmekte olan bebeğe zarar vericeksinizDoktor pcosda geç döllenme olur dedi ama bilmiyorum korkuyorum çok stresliyim
Ay Allah korusun haklısınız çok teşekkür ederim birde benim kalbim çok çarpıyor karnımdaki ara ara ağrı oluyor sizde de böyle bir durum oldu muBence stres yapmayın çok olarak bi hamilelik var strese sokmayın kendinizi artılı izleyin pcoslarda oluyo geç döllenme siz böyle yaparsanız belki gelişmekte olan bebeğe zarar vericeksiniz
Evet adet ağrısı gibi ağrılarım oldu halen bazen oluyo doktor normal diyo ilk 3 ay kalbinizin çarpması biraz heycandan olabilir siz öğrendiniz heycan yaptınız bide çık istediniz bişeydi sonuçta canım umarım sağlikli ilerler kan vermeye devam edin inşallah 2 Katını görüceksiniz dualarım sizinleAy Allah korusun haklısınız çok teşekkür ederim birde benim kalbim çok çarpıyor karnımdaki ara ara ağrı oluyor sizde de böyle bir durum oldu mu
Allah razı olsun inşallah sizinde sağlıklı ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız çok teşekkür ederimEvet adet ağrısı gibi ağrılarım oldu halen bazen oluyo doktor normal diyo ilk 3 ay kalbinizin çarpması biraz heycandan olabilir siz öğrendiniz heycan yaptınız bide çık istediniz bişeydi sonuçta canım umarım sağlikli ilerler kan vermeye devam edin inşallah 2 Katını görüceksiniz dualarım sizinle
Yerleşme kanaması olabilir belki canımLavaboya gittiğimde leke geldi kızlar neden olabilir
İnşallah öyledir çok uğraştım çok sevinmiştim lütfen dua et kanamaya dönüşmesin yerleşme kanaması olsunYerleşme kanaması olabilir belki canım
Sonucunuz ne olduİnşallah öyledir çok uğraştım çok sevinmiştim lütfen dua et kanamaya dönüşmesin yerleşme kanaması olsun
Kimyasal gebelikSonucunuz ne oldu