3 Gün Su Orucu

Sabah rahat kalktım açlık hissi yok ama az bitkinlik var, belki dün de besin takviyesi alsaydım daha iyi olurdu.
Bu dönemde spor zaten yapmadım, dün yalnız alışverişe çıktım o kadar.
Akşam tekrar yazarım.

Sabah rahat kalktım açlık hissi yok ama az bitkinlik var, belki dün de besin takviyesi alsaydım daha iyi olurdu.
Bu dönemde spor zaten yapmadım, dün yalnız alışverişe çıktım o kadar.
Akşam tekrar yazarım.
iyi cesaret valla dışarda uzun süre gezdiysen. Bugün kaçta bitiyor?

Çok fazla dolaşmadım alınacak birkaç parça şey vardı onları aldım.
Yarın sabah 6:00 da bitiyor.
Ouu daha varmış yaa. Nasılsın? Evde de çok yorma kendini, ben olsam biraz okur, bir kaç film seyreder günü öldürür sonra da erkenden uyurdum sanırım.

Film önerilerine ihtiyacın var mı? :)

Ouu daha varmış yaa. Nasılsın? Evde de çok yorma kendini, ben olsam biraz okur, bir kaç film seyreder günü öldürür sonra da erkenden uyurdum sanırım.

Film önerilerine ihtiyacın var mı? :)
İyiyim şu an tamiratcılar vardı su içerek onların başını bekledim. :KK70:
Film önerisi için teşekkürler🌸
Yeni bir kitaba başladım onu okurum bugün.

Bugün de bitmek üzere, akşamları yemek daha çok aklıma geliyor neyse bitti neredeyse 😅
Bundan bir yıl önce sebze/ meyve suyu orucu hem de 1 hafta yapmıştım daha kolay geçmişti. Bu oruçta özellikle akşamları zorlandım ama hedef koyduğum için pes etmek istemedim.
Bu akşam tekrar lenf masajı ve ardından ılık bir duş alacağım, sabah elma sonrasında da kabak çorbası ile açmayı düşünüyorum.

3 gün içinde baş ağrım olmadı ( bazıları başağrısından şikayetçi), zihnim bir tık daha açıktı, meditasyonlarım daha verimliydi, karnım iyice düzleşti, tek şikayetim bitkinlik oldu ama o kadar da olsun.

Tamam su içmek güzel birşey, ancak sadece su ile karın doyurup diyet yapmak yanlış. Vücudun proteine, vitamine ve karbonhidrata ihtiyacı var.

Diyet yapılacaksa, buna spor ve sağlıklı beslenme eklenir.

Baş dönmesi, ağrısı olur üzerine de bulantı belki kusma. 3 gün kulağa azgelse de, vücuda çok.

Yine de sen bilirsin.
bu kilo vermek amacli diyet degil.. ac birakarak vucudu sifa buluyorsun iyi arastirmak lazim iyi yonleri cok yabanci ulkelerde var bu oruc intermitter fasting diye geciyor sanirim tam ismi bu olmayabilir. ben de yapma niyetindeyim bakalim siz ne sonuclar alacaksiniz

bu kilo vermek amacli diyet degil.. ac birakarak vucudu sifa buluyorsun iyi arastirmak lazim iyi yonleri cok yabanci ulkelerde var bu oruc intermitter fasting diye geciyor sanirim tam ismi bu olmayabilir. ben de yapma niyetindeyim bakalim siz ne sonuclar alacaksiniz
Yukarıda belirttiğim gibi bu oruç başka yerlerde şifa orucu ( Almanlarda Heilfasten) diye geçer çünkü bu süreçte bağırsaklarımız dinlenme, kendini onarma moduna geçer.
İntermittent fasting biraz daha farklı çünkü orada 16/8, 18/6 veya 23/1 şeklinde yiyorsunuz ama burada yalnız su iciyorsunuz.
Yeni baslayanlar ilk 36 saat ve daha sonra 3 gün, en son doktor kontrolünde 7 gün ve üstüne çıkılıyor.
Dünyanın birçok yerinde yalnız su orucu yaptıran klinikler var, bu yerler birçok hastalıkta iyi sonuçlar elde ediyorlar.

Yukarıda belirttiğim gibi bu oruç başka yerlerde şifa orucu ( Almanlarda Heilfasten) diye geçer çünkü bu süreçte bağırsaklarımız dinlenme, kendini onarma moduna geçer.
İntermittent fasting biraz daha farklı çünkü orada 16/8, 18/6 veya 23/1 şeklinde yiyorsunuz ama burada yalnız su iciyorsunuz.
Yeni baslayanlar ilk 36 saat ve daha sonra 3 gün, en son doktor kontrolünde 7 gün ve üstüne çıkılıyor.
Dünyanın birçok yerinde yalnız su orucu yaptıran klinikler var, bu yerler birçok hastalıkta iyi sonuçlar elde ediyorlar.
sizin ozel bir nedeniniz var miydi bunu yapmak icin neye iyi gelmesini umuyorsunuz yoksa genel olarak mi?

Mission completed :KK71:
3 günlük su orucumu bugün dünden suda beklettiğim kuru kayısı ve ardından elma ile açmış bulunmaktayım. Tadlar bana daha yoğun geldi, elmanın kokusu bile daha farklıydı.

Benim için bitkinlik ve dün akşam geç saatte mide bulantısını katmazsak güzel bir deneyimdi.

Bir kere belirlediğim hedefe ulaşmak beni çok gururlandırdı, omuzuma vurasım başardın dostum diyesim geldi.😂
Kendime bolca vakit ayırdım, kitap okudum ve daha da güzeli meditasyonlarıma yoğunlaşabildim.

Bir daha yapar mıyım ? Belki haftada 1 gün vücudumu bu şekilde dinlendirebilirim.
Yapmak isteyenler olursa birden yapmayın, takviminizde yoğun olmayacağınız bir süreyi belirleyin ve oruçla ilgili app kurun ki hedefinize ne kadar kaldığını görsel olarak da görün.

Benden bu kadar, yorumlarda bulunan arkadaşlara, özellikle sana Samsonn Samsonn teşekkürler 🌸

Tebrikler Bloss Bloss 🎉🏆 Helal valla, 3 gün sadece suyla çok az insan yapabilir. Mümkün olsa da sana plaket verebilsek😄
Kilon zaten fazla değil ama mutlaka yağ yakmış olmalısın. Bölgesel bir incelme farkettin mi?
Sağlıklı, sıhhatli günler olsun inşallah 🐥🎈

Tebrikler Bloss Bloss 🎉🏆 Helal valla, 3 gün sadece suyla çok az insan yapabilir. Mümkün olsa da sana plaket verebilsek😄
Kilon zaten fazla değil ama mutlaka yağ yakmış olmalısın. Bölgesel bir incelme farkettin mi?
Sağlıklı, sıhhatli günler olsun inşallah 🐥🎈
Teşekkürler 😂😘
Karnım dümdüz oldu. Ayna karşısında sanki daha zayıf görünüyorum.

Back
X