Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi cesaret valla dışarda uzun süre gezdiysen. Bugün kaçta bitiyor?Sabah rahat kalktım açlık hissi yok ama az bitkinlik var, belki dün de besin takviyesi alsaydım daha iyi olurdu.
Bu dönemde spor zaten yapmadım, dün yalnız alışverişe çıktım o kadar.
Akşam tekrar yazarım.
Çok fazla dolaşmadım alınacak birkaç parça şey vardı onları aldım.iyi cesaret valla dışarda uzun süre gezdiysen. Bugün kaçta bitiyor?
Ouu daha varmış yaa. Nasılsın? Evde de çok yorma kendini, ben olsam biraz okur, bir kaç film seyreder günü öldürür sonra da erkenden uyurdum sanırım.Çok fazla dolaşmadım alınacak birkaç parça şey vardı onları aldım.
Yarın sabah 6:00 da bitiyor.
İyiyim şu an tamiratcılar vardı su içerek onların başını bekledim.Ouu daha varmış yaa. Nasılsın? Evde de çok yorma kendini, ben olsam biraz okur, bir kaç film seyreder günü öldürür sonra da erkenden uyurdum sanırım.
Film önerilerine ihtiyacın var mı? :)
bu kilo vermek amacli diyet degil.. ac birakarak vucudu sifa buluyorsun iyi arastirmak lazim iyi yonleri cok yabanci ulkelerde var bu oruc intermitter fasting diye geciyor sanirim tam ismi bu olmayabilir. ben de yapma niyetindeyim bakalim siz ne sonuclar alacaksinizTamam su içmek güzel birşey, ancak sadece su ile karın doyurup diyet yapmak yanlış. Vücudun proteine, vitamine ve karbonhidrata ihtiyacı var.
Diyet yapılacaksa, buna spor ve sağlıklı beslenme eklenir.
Baş dönmesi, ağrısı olur üzerine de bulantı belki kusma. 3 gün kulağa azgelse de, vücuda çok.
Yine de sen bilirsin.
Yukarıda belirttiğim gibi bu oruç başka yerlerde şifa orucu ( Almanlarda Heilfasten) diye geçer çünkü bu süreçte bağırsaklarımız dinlenme, kendini onarma moduna geçer.bu kilo vermek amacli diyet degil.. ac birakarak vucudu sifa buluyorsun iyi arastirmak lazim iyi yonleri cok yabanci ulkelerde var bu oruc intermitter fasting diye geciyor sanirim tam ismi bu olmayabilir. ben de yapma niyetindeyim bakalim siz ne sonuclar alacaksiniz
sizin ozel bir nedeniniz var miydi bunu yapmak icin neye iyi gelmesini umuyorsunuz yoksa genel olarak mi?Yukarıda belirttiğim gibi bu oruç başka yerlerde şifa orucu ( Almanlarda Heilfasten) diye geçer çünkü bu süreçte bağırsaklarımız dinlenme, kendini onarma moduna geçer.
İntermittent fasting biraz daha farklı çünkü orada 16/8, 18/6 veya 23/1 şeklinde yiyorsunuz ama burada yalnız su iciyorsunuz.
Yeni baslayanlar ilk 36 saat ve daha sonra 3 gün, en son doktor kontrolünde 7 gün ve üstüne çıkılıyor.
Dünyanın birçok yerinde yalnız su orucu yaptıran klinikler var, bu yerler birçok hastalıkta iyi sonuçlar elde ediyorlar.
Ben bir sonraki tüp bebek denemesine hazırlanıyorum ondan önce vücudumu arındırmak istedim.sizin ozel bir nedeniniz var miydi bunu yapmak icin neye iyi gelmesini umuyorsunuz yoksa genel olarak mi?
TeşekkürlerTebriklerBloss
Helal valla, 3 gün sadece suyla çok az insan yapabilir. Mümkün olsa da sana plaket verebilsek
Kilon zaten fazla değil ama mutlaka yağ yakmış olmalısın. Bölgesel bir incelme farkettin mi?
Sağlıklı, sıhhatli günler olsun inşallah![]()
Müthiş, çok özendim! Ama nerde o irade, ancak bilgisayar battaniye dizi maratonuna girip yataktan hiç çıkmazsam 2 gün belkiTeşekkürler
Karnım dümdüz oldu. Ayna karşısında sanki daha zayıf görünüyorum.
Günde 3 litre yeter hatta daha az için yazıyor bazı yerlerde ama ben 3-4 litre içtim.günde kaç litre su içtin canım merak ettimBloss
2,3 kilo gitti ama çoğu su olduğu için yarısını büyük ihtimalle geri alacağım.3 gün içinde kilo verdiniz mi? Karnım dümdüz oldu demişsiniz merak ettim.
Dikkat edicem dediğiniz için sanmıyorum alacağınızı2,3 kilo gitti ama çoğu su olduğu için yarısını büyük ihtimalle geri alacağım.