Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmayacaktm ama bı kactane yorumlarda silik şekilde çıktı diye görünce umutlandim dün akşam nöbetçi eczaneden test aldık ve bu sabah yaptım silik bile yok açıkçası çok üzüldüm bu 2.denememizdi inşallah test yanıltıcıdır aksi taktirde üstesinden nasıl gelirim kendimi nasıl toparladım bilmiyorum çok alistirmistim bu sefer olucak diye Rabb'im imtihanimizi başarılı eylesin isteyen herkesi evlâd sahibi yapsınCanım doktorun test günü ne dediyse o zaman test yap kandan baktır. İdrar testleri yanıltabilir gönül isterki şak diye çıksn ama inan ben yapmıcam 15 aralık kan vereceğim doktorun dediği gibi. 3.gün embriyosu için 8.gün erken geldi bana ama daha tecrübeliler varsa yazar tabi
İnslalah benim yaptığım acelecilik uzuntusudur bu bu ikinci denememiz ve okdr dikkat ediyorum neden olmuyor düşünmekten üzülüyorumCanım doktorun test günü ne dediyse o zaman test yap kandan baktır. İdrar testleri yanıltabilir gönül isterki şak diye çıksn ama inan ben yapmıcam 15 aralık kan vereceğim doktorun dediği gibi. 3.gün embriyosu için 8.gün erken geldi bana ama daha tecrübeliler varsa yazar tabi
Hayatım umudunu yitirmemelisin çünkü 8.gün 3.gun embriyosu için çok erken o yüzden test gününü bekle
Ay gönlüme bu mesajlar su serpiyor inşallah öyledir inslalah Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattirsinHayatım umudunu yitirmemelisin çünkü 8.gün 3.gun embriyosu için çok erken o yüzden test gününü bekle![]()
Hücresini bilmiyorum ama doktorum çok güzel embriyosu birisi dedi diğeri orta şeker demişti heyecandan hücre felan soramadım ama durumu çok güzel demiştikaç hücreliydi canım ben de bekliyorum test icin
Bide sanki yanlış görmüyorsam hafif gri bir çizgi mi var kaliteden mi öyle çıkmış hiç çizgi yok muAy gönlüme bu mesajlar su serpiyor inşallah öyledir inslalah Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattirsin
Benimki 5. Gün çift embriyp idi 8. Gün çok çok silikti emin olamadık 3. Gün için erken henüzYapmayacaktm ama bı kactane yorumlarda silik şekilde çıktı diye görünce umutlandim dün akşam nöbetçi eczaneden test aldık ve bu sabah yaptım silik bile yok açıkçası çok üzüldüm bu 2.denememizdi inşallah test yanıltıcıdır aksi taktirde üstesinden nasıl gelirim kendimi nasıl toparladım bilmiyorum çok alistirmistim bu sefer olucak diye Rabb'im imtihanimizi başarılı eylesin isteyen herkesi evlâd sahibi yapsın
Ben de öyle gördüm sankiBide sanki yanlış görmüyorsam hafif gri bir çizgi mi var kaliteden mi öyle çıkmış hiç çizgi yok mu
Yok malesef hiç bir siliklikBide sanki yanlış görmüyorsam hafif gri bir çizgi mi var kaliteden mi öyle çıkmış hiç çizgi yok mu
Öylemi diyosunuz inşallah benim evhamim yüzündendir yanilayimBenimki 5. Gün çift embriyp idi 8. Gün çok çok silikti emin olamadık 3. Gün için erken henüz
Ay su srptiniz yüreğime inanın testten sonra ağlayarak uyuyakalmisim okadar üzüldüm ki gene tutunmadı diye inslalah kendi yanlisimin sebebidir inslalah tutunur hepimiz anne duygusunu tadalim inslalahTaze transfer miydi, taze transferin tutunma süresi daha uzun diye biliyorum. Bir de 8.gün donmuşta bile erken bence. Bazı kişilerde çıkıyor ama sen onlara bakma çünkü her embriyo farklıdır belki senin minik acele etmek istemedi 6-7.gün tutundu hemen idrara geçemez ki
Olur olur korkmayın rabbim yormasinYok malesef hiç bir siliklik
İnşaAllah güzel haber alacaksın bir gebiş duasıÖylemi diyosunuz inşallah benim evhamim yüzündendir yanilayim![]()
Aminn aminnn aminnOlur olur korkmayın rabbim yormasin
İnslalah aminn aminn aminnİnşaAllah güzel haber alacaksın bir gebiş duası![]()