• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün taze embriyo dondurulmuş mu oluyor yine

Amin canım inşallah. Rabbım hepimize güzel haberler aldırmayı nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.😊 İlk denememzdi tek embriyo olmuştu zaten her şey Rabbımn elinde
Tabiki şimdi kendime hep onu diyorum ben elimden geleni yapmaya çalıştım gerisi tevekkül artık Rabbimin elinde

Ben Gonalf 225 sonrasında gonalfin yanında cetrotide kullandım opu oldum 4 embriyom döllendi 2 si orta kalite 2 si kötü kalite dediler orta kalitede olan birisini 3. Gün taze transfer edildi diğeri aynı gün donduruldu kötü kalite olanlar 5. Güne gidecek mi diye beklediler ama gitmemişler . Amh düşüklüğü var . Transfer günü ve ertesi günü açık pembe renkte çok az akıntım oldu sonrasında birkaç gün kasık ağrım oldu onun dışında 2 gündür hiç bir belirti yok hatta tutmadı mı ki diye düşünmeye başladım
Sizin kahverengi lekeniz olmuş muydu ? Sizin doktorunuz kimdi sizin hikayeniz nasıl ilerledi anlatabilirseniz çok mutlu olurum . Pozitif sonuçlar ilham oluyor
Hamilemisin öğrendin mi

Back
X