Ovıtrella yaptıysanız onun etkisidir . 2-3 gun embrıyo anca tutunuyor nasıl idrarda çıksın ?Selamlar, bir konuda acil deneyiminize ihtiyacım var.
Bizde 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Daha önce 3 kez başarısız tüp bebek sürecimiz oldu.
23. Haziranda 3.gün embriyosu transfer edildi. Dr ilk önce orta kalite sonra iyi kaliteye döndü dedi.
Ben birseyler hissettiğimden erken gebelik testi yaptım. Transferden 2.3 günleri pozitif çıktı. Şimdi transferden sonra 6.gunumdeyim ama gebelik testi negatif oldu(
Normal test süreme 1 hafta var. Sizce tekrar pozitif olur mu
Evet, taze transfer yapıldı. Ben ilk gebeliğimde de transfer sonrası 5 gün sonra 5.gün embriyosu konulmuştu. Çok aceleciyim farkındayım ama moralimde bozulduMerhaba. Taze transfer mi yapıldı. Transferin 2 ve 3. Günü 5. Gün embriyosu bile çıkmaz testte. Ayrıca 3. Gün embriyosu 6. Gün kolay kolay çıkmaz. Doktorun dediği günü bekleyin.
Bugün transferin 7. Günü beta 2.31 ve progestan 18 gözüküyor. Bu seferde olmadı( gerçekten çok yoruldum. Progestan ve betanin yükselmesi lazımdı
Ama canım önceki değerlere göre bayağı düşüş var. 5. Günde progesteron 72 ve beta 5.29 du. Şimdi beta 2.31 ve progesteron 18Canım yeni gördüm mesajını 3.gün embriyosu için 7.gün erken değil mi en azından 10.gün test verseydin Allahım gönlüne göre versin inşallah
Ama canım önceki değerlere göre bayağı düşüş var. 5. Günde progesteron 72 ve beta 5.29 du. Şimdi beta 2.31 ve progesteron 18(
Haklısın fakat ne bilim dedim belki daha kana idrara geçmemiştir ben 2.gün embriyosu transfer olduğum da 14.gün kan verdim ondan dedim erken olabilir inşallahyine de Allahım bir mucize göndersin Amin
Amin canım, teşekkür ederimAllah benim rahatlıktan versin size :) bırakın idrar testi yapmayı test günümden bir kaç gün sonra verdim kanı.
sıkmayın canınızı her şey olacağına varıyor, nasibi varsa gelecek zaten ha iki gün önce ha 5 gün sonra, sabredin :)
Hayatın bize ne getireceğini bilmiyoruz. Allah bizim için eminim en iyisini düşünüyordur. Kısmet deyip geçeceğiz canım. Teşekkür ederimHaklısın fakat ne bilim dedim belki daha kana idrara geçmemiştir ben 2.gün embriyosu transfer olduğum da 14.gün kan verdim ondan dedim erken olabilir inşallahyine de Allahım bir mucize göndersin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?