Korkma bir şey olmaz. Çok fazla hareketsiz kalma arada evin için de dolaş ağır kaldırma uzanma ve eğilme hareketlerinden uzak dur. Kendinde belirti de arama sakın. Benim hiç belirtim olmamıştı çok şükür pozitifi gördüm . Morelini yüksek tut bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaMerhabalar transferim dün yapıldı 3. Gün 8 hücreli temiz bir embriyo dedi doktor transferden sonra çok idrara sıkıştığım için 10 dk sonra kalkıp lavaboya gitmek zorunda kaldım hem de ilk 1 saatte 3 lere kalkıp lavaboya gittim doktorum 10 dk sonra kalkabilirsin dedi ama endişelendim eve geldiğimde de gittim bir şey olur mu acaba? Deneyimlerini paylaşacak olan var mı sonucu ne oldu ?
Amin inşallah teşekkür ederimKorkma bir şey olmaz. Çok fazla hareketsiz kalma arada evin için de dolaş ağır kaldırma uzanma ve eğilme hareketlerinden uzak dur. Kendinde belirti de arama sakın. Benim hiç belirtim olmamıştı çok şükür pozitifi gördüm . Morelini yüksek tut bebişin sıkı sıkı tutunsun sana
Merhaba, test yaptınız mı? Benim de 3. Gün embriyosu. Biri 8 biri 9 hücreli.Benimde 3. Gün embriyosu taze transfer bugün t+9 günü benimde 8 hücreli hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah pozitif olur
Dün yapmıştım ama o da test bozuk çıktı bir daha da yapmadım siz yaptınız mıMerhaba, test yaptınız mı? Benim de 3. Gün embriyosu. Biri 8 biri 9 hücreli.
Hayır, benim daha transferin ikinci günü. Dayabilirsem 10. Güne kadar evde bir şey yapmayacağım. 10. Gün kan testi vereceğim.Dün yapmıştım ama o da test bozuk çıktı bir daha da yapmadım siz yaptınız mı
Hayır 5. Gün embriyosuydu benimAmin inşallah teşekkür ederimsizin de mi 3. Gün embriyosuydu
İnşallah ben de 8 ağustosda test yapacağım hayırlısı ile pozitif olur güzel ilerler inşallah çok korkuyorum negatif olmasından çünkü başka embriyom yokBenimde 3. Gün embriyosu taze transfer bugün t+9 günü benimde 8 hücreli hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah pozitif olur
Hiç birşey olmaz csnım benim de 3.gün 8 hücreli transferdi hatta eve geldiğimde aşırı kabız olduğum için ıkındım endişe etmiştim korkmuştum hiç endişe etme inşallah Güzel haberleri alırsınMerhabalar transferim dün yapıldı 3. Gün 8 hücreli temiz bir embriyo dedi doktor transferden sonra çok idrara sıkıştığım için 10 dk sonra kalkıp lavaboya gitmek zorunda kaldım hem de ilk 1 saatte 3 lere kalkıp lavaboya gittim doktorum 10 dk sonra kalkabilirsin dedi ama endişelendim eve geldiğimde de gittim bir şey olur mu acaba? Deneyimlerini paylaşacak olan var mı sonucu ne oldu ?
İnşallah çok teşekkür ederim sizin pozitif sonuçlandı mı pekiHiç birşey olmaz csnım benim de 3.gün 8 hücreli transferdi hatta eve geldiğimde aşırı kabız olduğum için ıkındım endişe etmiştim korkmuştum hiç endişe etme inşallah Güzel haberleri alırsın
Çok sıkılıyorum yatmaktan her yerim ağrıyor arada kalkıp dolaşıp tekrar aynı yere gelmek kötüKızlar bu süreçte napıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Evettİnşallah çok teşekkür ederim sizin pozitif sonuçlandı mı peki
İnşallahhEvettİnşsllah sizinde beraberce güzel haberleriniz alalım 45 günlük olduk