• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün taze transfer tutanlar

Tutundu mu bebeğiniz 🥹 bende 3. Gün embriyosu transferi olacağım birazdan dua edin olur mu benim içinde 🥹🤲🤲 rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın tez zamanda hamile kalıp sağlıkla doğuralım inşallah 🤲🥹🥹
Daha kese kalp atışı ne durumda bilmiyoruz ama betam 1000 leri geçti çok şükür inşallah kese ve kalp atışı duyar sağlıkla kucağımıza alırız sizinde pozitif olur inşallah 🙏🫠💕

Yaaa çok teşekkür ederim yapcam ama korkuyorum aslında bugünde yapsam çıkarmış ama yarın arkadaşıma gitcem moralim falan bozulsun istemiyorum ama desteğiniz için çok teşekkür ederim
Kızlar merhaba bende 3. Gün embriyosu transfer oldum 27 Ekim de ortalama ne kadar sürede yerleşmesi olur ve lekelenme herkeste oluyor mu

Merhaba kızlar bende 3.gun taze embriyo transferi oldum bugün 10.gün belirtiler bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ama bunlar ilaçlardan da oluyor sanırım 🥺 tutacakmi merakla bekliyorum umarim benim gibi bekleyen tüm anne adaylarına anne olmayi nasip etsin Rabbım 💕
Transfer edildigi günden itibaren mi sayiyorsunuz 27 ekimde transfer oldum ben

Kızlar merhaba bende 3. Gün embriyosu transfer oldum 27 Ekim de ortalama ne kadar sürede yerleşmesi olur ve lekelenme herkeste oluyor mu
3. gün embriyosu daha geç yerleşiyor. Lekelenme herkeste olmuyor. İlk hafta lekelenme olabilir deniliyor. Ama pozitif sonucu sonrası doktorum lekelenme istemiyoruz demişti. Sizin hafta içi yerleşir sanırım. Diğer hafta da sonuçlanır🙏🏻

3. gün embriyosu daha geç yerleşiyor. Lekelenme herkeste olmuyor. İlk hafta lekelenme olabilir deniliyor. Ama pozitif sonucu sonrası doktorum lekelenme istemiyoruz demişti. Sizin hafta içi yerleşir sanırım. Diğer hafta da sonuçlanır🙏🏻
Lekelenme söyle transfer edildiği gün lekelenme olmuştu 8 Kasım test verme günüm size de hayırlı olsun inşallah bende o mutluluğu yaşarım ilk kan testiniz de değeriniz kaç çıkmıştı

Back
X