• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gun embriyosu transfer günü dahil 8.gun

Merhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyor😪

Var gibi benim de 15 Ekim test günü ben evde yapmadım heyecanla kan vermeyi bekliyorum Allahim sen yüzümüzü güldür

Kızçelerim var dimi bunda 🤓
Ay evet kaçıncı gün?
Merhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyor😪
bu testin ertesi günü beta 304 çıktı

Ay evet kaçıncı gün?

bu testin ertesi günü beta 304 çıktı
Darısı başımıza inşallah 🙏🙏💐 Rabbim bebişinize uzun uzun ömürler versin. 4. Gün embriyosu, Transfer günü hariç 5. Gündü bugün yarın sabah için sağlık ocağına randevu aldım ama gitmekten vazgeçtim çarşamba babamı kontrole götüreceğim hastaneye o gün kanda veririm kendim acilde diye düşündüm. Korkuyorumda bir yandan negatif çıkarsa kaldıramayabilirim 😌

Back
X