- 11 Nisan 2025
- 726
- 271
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın vereceğimnmm kanMerhabalar değeriniz nasil ilerledi çift mii![]()
İnşallah sabah kan vereceğim cesaretimi toplarsamaiyyyyy var varrr canımcımmm![]()
ay valla altın yumurtan inan olduğum yerde ben heyecanlandım beeİnşallah sabah kan vereceğim cesaretimi toplarsam![]()
Ayy gunler karıştı ya pardonnYarın vereceğimnmm kan![]()
Evvett hayırlı olsunnKızçelerim var dimi bunda![]()
Merhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyorBuda predictor![]()
Tramsfer günü hariç 5. Gün bugünay valla altın yumurtan inan olduğum yerde ben heyecanlandım beever gitsin katlanarak artsın 4. gündü di mi bu minik T+ kaçtasınn sen
Ay evet kaçıncı gün?Kızçelerim var dimi bunda![]()
bu testin ertesi günü beta 304 çıktıMerhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyor![]()
Darısı başımıza inşallahAy evet kaçıncı gün?
bu testin ertesi günü beta 304 çıktı
Kızlar bugün 2226 çıktıııAyy gunler karıştı ya pardonn![]()
Hay massallah AllahimKızlar bugün 2226 çıktıııyarın kese görmeye gideceğim
Kaçıncı gününüzde bu sonuç geldi ?Kızlar bugün 2226 çıktıııyarın kese görmeye gideceğim
Transfer+15.gündeyim. Ay bakalım bilmiyorum değerim biraz yüksek sanki bende çift bekliyorumKaçıncı gününüzde bu sonuç geldi ?
Ayy cok sevindimmTransfer+15.gündeyim. Ay bakalım bilmiyorum değerim biraz yüksek sanki bende çift bekliyorum![]()