3.gün tek embriyo transferi

Sevgihersey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
130
49
48
Merhaba kaderdaşlar 3.gün tek embriyo transferi ile gebe olanlar var mı? Moral olur musunuz bizim gibilere?

Başta belirtiniz oldu mu?

kendini çok dinleyen biri değilim o yüzden belirti hatırlamıyorum ama benim daha çok tutmadığı yönünde belirtilerim vardı. Mesela ateşim çıktı iltihaplanma oldu falan. Yani bu şekilde asla tutmamıştır dedik ama mucize oldu tuttu. İnanın hiç belli olmuyor kimi de bütün belirtileri gösteriyor ama negatif oluyor. Sabırla duayla bekleyin. Bebeğinizin doğacağı bi tarih var ve o tarihi bekliyor emin olun.

İnşallah bizim uzun ve zor bir hikayemiz var embriyo oluşması bile mucize oldu

İnşallah bizim uzun ve zor bir hikayemiz var embriyo oluşması bile mucize oldu
Bizim de 5 seneden sonra oldu. Tüp bebek süreci gerçekten zorlu bir süreç. Herkesin yürek yakan hikayesi var. Ama şimdi bakın 2020 de tüp bebek yaptıranlara çoğu hamile ya da doğum yapmış. Yani en imkansız denilen hikayelerin bile sonu güzel bitiyor Allah’ın izniyle. Ben asla anne olamayacağıma inandırmıştım artık kendimi ama Rabbim olmazları oldurdu ve gün sayıyorum kuzumu kucağıma almaya. Hala hayal gibi geliyor bazen. İnanın Siz de kucağınıza alacaksınız bi gün bebişinizi ve o zaman bu zorlu zamanlar hep geride kalacak.

İnşallah bizimde hikayemizin sonu mutlu olur. Azosperm di eşim sperm çıkışı başladı sonra embriyom oluşması kötü kalite oldu ve bir tane iyi embriyom transfer edildi inşallah can olur bana

Belirtiniz var mı
Yani transferden sonraki 3. Gün kaşık ağrım olmuştu. Bir de dün alt tarafım çok ağrıdı. Çok gazla belirtiye takılmıyorum doktorum ilaçlarım yan etkisi dedi. Rahat geçirmeye çalışıyorum. Her gün bebeklerimle konuşuyorum her sabah günaydın iyi geceler İnşAllah bebeklerimiz bizimle kalırlar Senin nasıl geçiyor ?

İnşallah benim sadece göğüsler de hassasiyet oldu o kadar. İnşallah sımsıkı tutunmuslardir

Merhaba bende 10 Mayıs ta 3. Gün embriyo transferi oldum. İki tane transfer edildi. Ayın 22sinde kanat testi yapacağım. İnşAllah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkesin
Merhaba, ben de 12 mayısta 3.gün transferi oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Hep beraber.

Kızlar günaydın. Dün gece çok kötü bi kabus gördüm ve bağırarak korkarak uyandım. Bu bebeklerime zarar vermişmidir ? Çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…