P Pearlgirl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 2.358 2.258 133 11 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #1 Kizllaaaarrr bu diyeti cook defa uyguladim ve herdefasinda sonuc aldim yarin benimle patates yogurt diyetine basliyacak var mii???
Kizllaaaarrr bu diyeti cook defa uyguladim ve herdefasinda sonuc aldim yarin benimle patates yogurt diyetine basliyacak var mii???
zarifinci herşeyin hayırlısı tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 3.665 3.118 173 11 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #2 Nasil oluyor bu diyet?
P Pearlgirl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 2.358 2.258 133 11 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #3 1.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 2 su bardağı yoğurt 2.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates 3.Gün Kahvaltı 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt
1.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 2 su bardağı yoğurt 2.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates 3.Gün Kahvaltı 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt
zarifinci herşeyin hayırlısı tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 3.665 3.118 173 11 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #4 swtyheart .!.: 1.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 2 su bardağı yoğurt 2.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates 3.Gün Kahvaltı 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt Genişletmek için tıkla... Cnm galiba bu bana göre degil ben az yiyen birisi olarak bununla iyice ac kalirim
swtyheart .!.: 1.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 2 su bardağı yoğurt 2.Gün Kahvaltı 1 su bardağı yoğurt Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 2 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates 3.Gün Kahvaltı 1 haşlama patates Öğle Yemeği 1 su bardağı yoğurt 1 haşlama patates Akşam Yemeği 1 su bardağı yoğurt Genişletmek için tıkla... Cnm galiba bu bana göre degil ben az yiyen birisi olarak bununla iyice ac kalirim
aavciozge Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 27 22 3 35 13 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #5 bi nevi bağırsakları temizlediği için ve su attığı için mi acaba böyle hissettiriyor?
P Pearlgirl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 2.358 2.258 133 13 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #6 aavciozge .!.: bi nevi bağırsakları temizlediği için ve su attığı için mi acaba böyle hissettiriyor? Genişletmek için tıkla... nasil hissettiriyor?
aavciozge .!.: bi nevi bağırsakları temizlediği için ve su attığı için mi acaba böyle hissettiriyor? Genişletmek için tıkla... nasil hissettiriyor?
aavciozge Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 27 22 3 35 14 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #7 yani kilo vermiyorsunuz da hani su atıyorsunuz vücuttan. yoksa kilodan mı gidiyor? genelde patates kilo aldırır diyolar.
yani kilo vermiyorsunuz da hani su atıyorsunuz vücuttan. yoksa kilodan mı gidiyor? genelde patates kilo aldırır diyolar.
nisankf Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2018 2 0 1 27 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #8 Ben de denemiştim bu patates diyetini 2. gün patatesten midem bulanmaya başladı. çok halsiz kalıyor insan ben yapamadım çok zor
Ben de denemiştim bu patates diyetini 2. gün patatesten midem bulanmaya başladı. çok halsiz kalıyor insan ben yapamadım çok zor
toscanatoscana Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2015 2.904 8.150 158 30 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #9 hanımefendi ççok saçma bir diyet bu.size mantıklı geliyor mu? 3 gün boyunca sadece ve bol bol nişasta alıyorsunuz vücuda sadece karbonhidrat yani. yapmamalısınız bu tarz şeyler en fazla su attırır bu
hanımefendi ççok saçma bir diyet bu.size mantıklı geliyor mu? 3 gün boyunca sadece ve bol bol nişasta alıyorsunuz vücuda sadece karbonhidrat yani. yapmamalısınız bu tarz şeyler en fazla su attırır bu