3 Günde Kilo Vermeliyim

Ssozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
20
0
36
İstanbul
Kızlar tamı tamına 3 günüm var. Ve bu 3 günde verebileceğim en fazlası kiloyu vermem lazım. Tatile gidiyorum ve hoşlandığım çocuk orda :2: yalvarırım elinizdeki en hızlı kilo verdiren diyeti sizin denediklerinizi buraya yazıp bana yardımcı olun :(
73 kıloyum. Tokken 74 kilo.
Boyum 1.68 falan

ay nolur dikkat et ama kilo verim derken bünyene zarar verme

aktardan mindivan macun al tuvalete çıkartıyo, eğer tuvaletle ilgili bir sorunun yoksa da kilo verdiriyor farkı görüceksin ;)

ay nolur dikkat et ama kilo verim derken bünyene zarar verme

aktardan mindivan macun al tuvalete çıkartıyo, eğer tuvaletle ilgili bir sorunun yoksa da kilo verdiriyor farkı görüceksin ;)

her yerde bulabilir miyim canım her aktarda? yarın akşam içmeye başlasam? hemen fark ediyor mu çünkü çok az zamanım var ve kesinlikle hap aldırmıyorlar.:2:

neden böyle yapıyosunuz anlamadım 3 gunde nekadar kılo verebılırsınızkı...ıstersen ac kal ama bırden 5 kılo verecek halın yok....zarar vereceksın kendıne allah korusun yedıklerıne dıkkat et tatılde senı daha zayıf gösterecek kıyafetler gıy cek karnını içerı :) nebılıyım yap bışeyler hıç olmadı zayıf gösteren korseler var onu gıy.:):51:

neden böyle yapıyosunuz anlamadım 3 gunde nekadar kılo verebılırsınızkı...ıstersen ac kal ama bırden 5 kılo verecek halın yok....zarar vereceksın kendıne allah korusun yedıklerıne dıkkat et tatılde senı daha zayıf gösterecek kıyafetler gıy cek karnını içerı :) nebılıyım yap bışeyler hıç olmadı zayıf gösteren korseler var onu gıy.:):51:

çok acil olmasa telaş yapmam. zamana yayarım ama 3 günde 2 3 kilo versem iyidir :(

her yerde bulabilir miyim canım her aktarda? yarın akşam içmeye başlasam? hemen fark ediyor mu çünkü çok az zamanım var ve kesinlikle hap aldırmıyorlar.:2:

her aktarda yoktur ama birkaç aktar gezsen bulursun, illa mindivanınkini al ama, yarın içsen öbürsü gün wc ye çıkarsın, 2 3 günde kilo verdirmese de şişkinliğini atarsın anca:3: göbeğin daha düz hale gelir mesela

her aktarda yoktur ama birkaç aktar gezsen bulursun, illa mindivanınkini al ama, yarın içsen öbürsü gün wc ye çıkarsın, 2 3 günde kilo verdirmese de şişkinliğini atarsın anca:3: göbeğin daha düz hale gelir mesela

peki tatlım teşekkürler yarın bakacağım :)
vermem lazım o kiloları

Kızlar tamı tamına 3 günüm var. Ve bu 3 günde verebileceğim en fazlası kiloyu vermem lazım. Tatile gidiyorum ve hoşlandığım çocuk orda :2: yalvarırım elinizdeki en hızlı kilo verdiren diyeti sizin denediklerinizi buraya yazıp bana yardımcı olun :(
Boyum 1.68 falan

hollywood diyetine başla hemen:52: hem tatilde kilo vermeye devam edersin:32: kk liste var ensağlıklısı en etkili diyet bence.....:62::65:

he bide hemen şunuda belirtim hollywood diyetinde ilk iki gün zaten detoks olduğundan ayrıca dışarı çıkman için extra bişi kullanmana yada içmene hiç gerek yok tekarar sölüyorum kesinlikle hollywood diyetini tavsiye ed iyorum daha çok kilo verdireni isveç ama zamanın çok az olduğundan holly ilk iki günde istediğin sonucu verdirr sana daha ilerde istersen isceçe geçeresin

he bide hemen şunuda belirtim hollywood diyetinde ilk iki gün zaten detoks olduğundan ayrıca dışarı çıkman için extra bişi kullanmana yada içmene hiç gerek yok tekarar sölüyorum kesinlikle hollywood diyetini tavsiye ed iyorum daha çok kilo verdireni isveç ama zamanın çok az olduğundan holly ilk iki günde istediğin sonucu verdirr sana daha ilerde istersen isceçe geçeresin

ama bana 3 günde gözle görülebilir değişim sağlar mı?
ben şey diye düşündüm sabahları bir tane haşlanmıs yumurta gerçekten tok tutuyor. öğlen patates aksamda patates ve ayran tabii patates haslanmıs olarak. 3 gün boyunca böyle beslensem ve aksamlarıda poset sarıp dans etsem 15 dk falan. kızlar sizce yeterli mi?

3 günde verdiğin kilonun o kadarda gözle görülür bir kilo olacağını sanmıyorum
ben 4 ay diyet yaptım 5 kilo verdiğimde kimse anlamadı
ancak 10. kiloda aaa sen kilomu verdin dediler

3 günde verdiğin kilonun o kadarda gözle görülür bir kilo olacağını sanmıyorum
ben 4 ay diyet yaptım 5 kilo verdiğimde kimse anlamadı
ancak 10. kiloda aaa sen kilomu verdin dediler

herkesın bunyesı bır degıl ama. benım arkadasımın 1 kılo verse bile fark ediyor ki ben,mde fark edeceğini biliyorum boyum uzun sonucta direk oranlıyo

Boyum 1.68 falan

oncelikle sıkıntı stres yapma bol su ıc egzersız yap eger karın bolgesı sorunsa mekik çek yada karın bolgesındekı yagları yakmanın en basıt yolu avucunuzun ıcıyle karnınızı ovusturmak guzelce ovun ve bol bol mevsım meyvelerı salata tuket..

oncelikle sıkıntı stres yapma bol su ıc egzersız yap eger karın bolgesı sorunsa mekik çek yada karın bolgesındekı yagları yakmanın en basıt yolu avucunuzun ıcıyle karnınızı ovusturmak guzelce ovun ve bol bol mevsım meyvelerı salata tuket..

açıkçası en çok kollarım ve bacaklarımdan rahatsız oluyorum :(
3 günde birazcık bile fark edemez mi ya ? :2:

sürekli hareket etsen fark olabilir aslında.. yani 15 dk dans yerine 1-2 saat kadar ayırsan, sadece açlıktan miden guruldamicak kadar yesen 3 günde de bişeyler fark edebilir... en azından çık dışarı, tempolu yürü. tempoyu hiç bozma, önce bacaklarında hissediyorsun, sonra karnında.

yorulduğunda da oturup kollarını çalıştırırsın, ağırlık kaldır mesela yattığın yerden. hazır yatmışken birkaç da mekik çek... :)

Son düzenleme:
sürekli hareket etsen fark olabilir aslında.. yani 15 dk dans yerine 1-2 saat kadar ayırsan, sadece açlıktan miden guruldamicak kadar yesen 3 günde de bişeyler fark edebilir... en azından çık dışarı, tempolu yürü. tempoyu hiç bozma, önce bacaklarında hissediyorsun, sonra karnında.

yorulduğunda da oturup kollarını çalıştırırsın, ağırlık kaldır mesela yattığın yerden. hazır yatmışken birkaç da mekik çek... :)
malesef çok hareket etme immkanım yok. en azından saat 5'e kadar. masabaşı çalışıyorum 8-5. :5:
dansı uzatmaya çalışırım. mekik canımın yettiği kadar çekiyorum :)
ve şimdiye kadar ağzıma lokma koymadım :(
ya kılo vermek coook problem degıl en azından 3 günde kollarım azcık incelsin bacaklarım azcık ıncelsın:(

o söylediğin biraz zor işte... :/ yani kilo bi yerlerden gidiyo bi şekilde ama bacakların, özellikle kolların incelmesi zaman alıyor. sadece kilo vermekle de olmuyor. ben kilolu değilim ama kollarımı beğenmiyorum. benim de ağırlık çalışıp sıkılaştırmam lazım biraz. ağırlık dediğim yine hafif tabi, 1 kiloluk falan.

o söylediğin biraz zor işte... :/ yani kilo bi yerlerden gidiyo bi şekilde ama bacakların, özellikle kolların incelmesi zaman alıyor. sadece kilo vermekle de olmuyor. ben kilolu değilim ama kollarımı beğenmiyorum. benim de ağırlık çalışıp sıkılaştırmam lazım biraz. ağırlık dediğim yine hafif tabi, 1 kiloluk falan.

ya şu poşet işinin çok methini duydum baya bir inceltiyormuş. Aslında pazartesiden itibaren yediklerimi yazayım;
sabah haşlanmış yumurta çalıştığım yerde öğlen yemekleri biraz can yakıcı çok küçük olmasada bir hamburger birde küçük tost akşamda hiçbişey yemedim ama gece 12'de midem bulanarak uyandım çok sabahtan kalma menemen vardı onu yedim. :(
salı günü yine sabah yumurta yedim öğlen bir kase çikolatalı dondurma yedim akşamda 2 dilim kepek ekmeği ile kıymalı patlıcan yemeği yedim.
çarşamba günüde sabah mavi yeşil çubugun yarısı kadar bir de 3 4 tane bisküvi. öğlen döner ekmek :( akşam hiçbişey yemedim.
işte bugunde sımdıye kadar en fazla 1 bardak su içtim o kadar :5:

kızlar bakınnnnn ben basenleriminden memun degilim ve sıkıslastıcı olarak üzüm çekirdeği yagı kullanıyorum kollarıma bacaklarıma haftada ıkı kez uc kez masaj yaparak suruyorum oylece yıkamadan bırakıyorum kı ıyıce tenım ceksın yagı ve ınanılmaz fark edıyorum basenlerımın bacaklarımın sıkılıgı sızlerde deneyın dua edeceksınız....

Back
X