• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Günde Kilo Vermeliyim

kızlar bakınnnnn ben basenleriminden memun degilim ve sıkıslastıcı olarak üzüm çekirdeği yagı kullanıyorum kollarıma bacaklarıma haftada ıkı kez uc kez masaj yaparak suruyorum oylece yıkamadan bırakıyorum kı ıyıce tenım ceksın yagı ve ınanılmaz fark edıyorum basenlerımın bacaklarımın sıkılıgı sızlerde deneyın dua edeceksınız....

teşekkürler ona da bakacagım

bugün ahmet marankinin kiraz dekoxsuna basladım ..3 gün sadecede kiraz yeniliyor günde 2.5 kilo..
sağlıklımı sağlıksızmı o kişiye kalmıs .. amaç zaten yağ kaybı değil olamazda 3 günde..bu ödem attırıcı ve vucudu yenileyici bir kozmik beden tamizliği..bunun sonrasında yapılan diyetler daha kg verdirici oluyormus..

bugün ahmet marankinin kiraz dekoxsuna basladım ..3 gün sadecede kiraz yeniliyor günde 2.5 kilo..
sağlıklımı sağlıksızmı o kişiye kalmıs .. amaç zaten yağ kaybı değil olamazda 3 günde..bu ödem attırıcı ve vucudu yenileyici bir kozmik beden tamizliği..bunun sonrasında yapılan diyetler daha kg verdirici oluyormus..
mübarek kirazın kilosu düşmediki şöyle rahat rahat yiyelim
ama ben hamileyken aşermiştim kiraza
sadece akşam yemekleri yerine 500 gram falan kiraz yemiştim
5 haftada 5 kilo vermiştim

Son düzenleme:
diyetle 3 günde kilo veremezsin

günde 3 km koşu 50 mekik 20 şınav çeksen ancak

Back
X