3 gündür gebelik testi yapıyordum negatif. Bu gün çok hafif 2. Çizgi çıktı?

genc1kadin

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
1.860
3.772
83
30
Reglime 4 gün var. 3 gündür testler negatif çıkıyordu. Sabah ilk idrarımı yaptım. Daha sonra su içip 2. İdrarla tes yaptım. Yine negatif. Ama içinde hamileymişim gibi bi his. Gün ortasında hiç su içmeden 3. İdrarımla test yaptım tekrar. Çook az 2. Bi çizgi çıktı. Sadece ışığa tutunca gözüküyor. Ve fotolarda çıkmayacak kadar az. Ama var eminim. Sizce hamile miyimdir?

Reglinizin geçmesini bekleyip yapmanız daha sağlıklı olur. Daha 4 gün varmış. Sonra beta yükseldi mi sağlıklı mı derken bir sürü stres.

Karartma yap net belli olur böyle

41B4BA62-2C05-4886-9F51-8B5D90539A5C.webp

Yok gibi görünüyor fotodan siz gördüyseniz vardır. Ama bekleyin ben 2test almıştim, adetten 2 gün önce yaptım negatif cikti ama hamileydim

Yarin tekrarlayin bazen yanıltıcı olabilir bu testler bende cizgi gördüm ama benim yaptigim dada bu sekil cizgi vardi gebelik yoktu. İnsallah sizinkinde vardir 🥰

Yok gibi görünüyor fotodan siz gördüyseniz vardır. Ama bekleyin ben 2test almıştim, adetten 2 gün önce yaptım negatif cikti ama hamileydim
İçerden çok hafif kırmızı bir çizgi geçiyor. Işığa tutunca gözüküyor. Su içip yaptığımda hiç çıkmamıştı. Su içmeden denedim. Karnımda kramp var şüphelendiğinden şansımı deniyorum durmadan

İçerden çok hafif kırmızı bir çizgi geçiyor. Işığa tutunca gözüküyor. Su içip yaptığımda hiç çıkmamıştı. Su içmeden denedim. Karnımda kramp var şüphelendiğinden şansımı deniyorum durmadan
Vardir insallah ama strese sokmayn kendinizi. 4 gün nedir ki bekleyin

Back
X