Amin canımm aminnn :)RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ZOR AMA ONLARIN Bİ GÜLÜŞLERİ ÖMRE BEDEL ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımm aminnn :)RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ZOR AMA ONLARIN Bİ GÜLÜŞLERİ ÖMRE BEDEL ☺
Amin InşaAllah.. . Bu şeker yuklemesini her doktor yapmıyor. Mesela benim doktorum . Ailemde şeker hastası olan var mi diye sordu . Ben de yok dedim . Tamam o zaman dedi. Gerek gormedi.Seke
KAÇINCI HAFTA DA BAKILIYOR DU ŞEKERE ACABA ? NORMAL GLUKOZ BAKTIRMIŞTIM BİŞEY ÇIKMADI GERÇİ ARKADAŞIMDA SÜREKLİ BAŞ AĞRISI ÇEKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ RABBİM SAĞ SAĞLİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Amin InşaAllah.. . Bu şeker yuklemesini her doktor yapmıyor. Mesela benim doktorum . Ailemde şeker hastası olan var mi diye sordu . Ben de yok dedim . Tamam o zaman dedi. Gerek gormedi.Seke
KAÇINCI HAFTA DA BAKILIYOR DU ŞEKERE ACABA ? NORMAL GLUKOZ BAKTIRMIŞTIM BİŞEY ÇIKMADI GERÇİ ARKADAŞIMDA SÜREKLİ BAŞ AĞRISI ÇEKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ RABBİM SAĞ SAĞLİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
1 haftayı geçkin baş ağrısı çekiyorum çıldırma noktasındayım üstüne grip oldum bugün çok hastayım3 gündür yogun bi sekilde bas agrim var normal mi ?
Gercekten cok zor dayanılması.. cok gecmis olsun 3 günün sonunda dayanamadim artk acile gittim serumdan sonra iyiyim simdi cok sukur1 haftayı geçkin baş ağrısı çekiyorum çıldırma noktasındayım üstüne grip oldum bugün çok hastayım
Benim de cok agrirdi.buyudukce geciyor ama cok zor...buz koyup uyuyordum[/QUOTE buzun faydasi oluyor mu
Ölçtürdüm biraz yüksek cıktıTansiyonunuda olctur cnm
Benimde oyleydi cunku o yuzdendir bas agrin sarimsak yut yutabiliyorsan iyi geliyor iki dis yut gecicekÖlçtürdüm biraz yüksek cıktı
Bende de vardi kuzum o agri olabiliyor bazi gebeliklerde bas agrisi3 gündür yogun bi sekilde bas agrim var normal mi ?