kapandı canım çok şükür. nedeni hala tam olarak bilinmiyor ama evet stresten de olabileceğini okudum.
canım güzel haberlerine çok sevindim. çok şükür biz de 28. haftayı tamamlamak üzereyiz. gelişimi sağlıklı görünüyor sıvısı da yerinde. o akıntı bir kez oldu, foşş diye bir kerede inmişti sonrasında bildiğim kadarıyla akmadı hiç. sıvı arttığı için de sızıntı olmadığını düşündüm, doktor da kesenin kendini yenilediğini sıvının tamamlandığını söylemişti. bu hafta kontrolde plasentada kanama gördü doktor kendiliğinden durmuş dedi. inşallah önemli bişey değildir. raporum devam ediyor, çok fazla yormamaya çalışıyorum kendimi. her ayağa kalktığımda göbeğimin hemen yanında çok acıtan bir his duyuyorum, sancı değil anlık bişey, içerden çekiliyor gibi etim sanki. dr ilk seferinde önemsemedi, sıvı geldikten sonra gittiğimde ise önemli olabilir ayakta kalma dedi. hala bununla ilgisi var mıdır diye korkuyorum çünkü sıvı gelmeden önce çokkk acımıştı orası. bu arada kısmetse nisanın ilk haftasına epidural sezeryan tarihi konuştuk doktorumuzla.
doktorlar bazen çok korkutuyor evet , ama şu da var yaşananlar yüksek riskli durumlar ve kendileri de korkuyorlar. annenin yanında olman çok güzel, benimki de birkaç gün öncesine kadar yanımızdaydı sağolsun. inşallah kontrolünüz de iyi geçer sağlıklı haberlerini paylaşırsın buradan.
Korkma canim, Rabbim yardimcin olsun, insallah bebegine saglikli bi sekilde kucagina alirsin, zor gunleri atlatmissin, onemli olan o...darisida basima!
Senin cokmu azalmisti suyun? Benimde oyle cok akmadi bacaklarimdan felan...iccamasirim islandi evet ama oyle akip gol olmadi...sali gunu oyle oldu birde carsamba gecesi (ayin 3 ve 4 unde) ve ondan beri Rabbime sukurler olsun ki bisey yok...bebegimin kalbide duzenli ve hizlu sekilde atiyor. Ama doktorlar bana hep negatif konustu, inan olumlu hicbir sey soylemedi, bu moralimi Allah'a inancima borcluyum...
Tam 40 haftalikkenmi sezeryan olcaksin canim>? senmi istedin sezeryani yoksa yasadigin durumdan dolayimi boyle olucak?
Benim icinde dua et bebegim normal sekilde gelissin...ben simdi 20 hafta 4 gunluk odum. 22 hafta bitince morfolji icin ekografiye gidicem, gelisimini kontrol edicek cigerlerini felan...insallah guzel sonuclar alirim, insallah bu carsamba jinekologuma gittigimde de suyu daha da cogalmis olur...